nowweb.nl



Handige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Wat onze klanten zeggen

Ward Huysmans
Ward Huysmans
09/01/2024
Heel snelle, vriendelijke opvolging. Tim en Jeroen houden een stok achter de deur, zodat je website mooi en vlot online komt.
Gijs Jacobs
Gijs Jacobs
07/12/2023
Sinds gisteren maken we gebruik van onze nieuwe website, gecreëerd door NowWeb! De service die we hebben ervaren is ronduit uitstekend. We waren in staat om onze nieuwe website razendsnel online te zetten, met alle gewenste functies, en dat alles voor een verrassend lage prijs! Ik kan met zekerheid zeggen dat ze ware meesters zijn in het bouwen van perfecte websites!
Dunja De vries
Dunja De vries
01/12/2023
Tevreden met de geleverde diensten en service, prettige en snelle communicatie, een aanrader voor iedereen
D. Shivachev
D. Shivachev
04/11/2023
Tim en Jeroen waren ontzettend betrokken bij het proces tijdens het tot stand komen van onze website. Ze dachten goed mee en kwamen met goede tips. De communicatie was snel, duidelijk en prettig. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking!
Raoni Babel
Raoni Babel
25/10/2023
Ik ben heel tevreden! Tim en Jeroen kunnen heel goed meedenken en zetten een prachtige website neer! Ik raad iedereen aan die een mooie website wil, Nowweb te benaderen. Dank jullie wel voor de snelheid en de deskundigheid.
Ernest Ouwejan
Ernest Ouwejan
11/10/2023
Tim en Jeroen werken snel en gedegen. Ze hebben verstand van zaken. Problemen lossen ze efficiënt op. Aanbevolen.
Francis van der Zanden
Francis van der Zanden
11/10/2023
Fijne gesprekken met ze gehad. Ze reageren erg snel. Voor mij was een website een moet dus ik nam zelf de tijd. Tim en Jeroen Reageren elke werkdag gelijk op mijn mail met aanpassingen. Ik raad ze zeker aan!
Ricardo Verduyn
Ricardo Verduyn
29/09/2023
Deze mannen zijn top. Bouwen in zeer korte tijd een prachtige website, voor ons met flexibel afsprakensysteem hieraan vast. Altijd snel reactie op de emails en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Bedankt.
Ineke Mervel
Ineke Mervel
09/09/2023
Super snel geholpen met mijn website!
Mandy Albersen
Mandy Albersen
17/08/2023
Tim heeft mij uitstekend geholpen in het proces van A-Z. Als Tim er niet was dan stond Jeroen mij onwijs goed bij! Allebei vriendelijk en mega geduldig. Ze hebben oren naar wat je zegt en geven duidelijk hun eigen mening. Zeer tevreden over hun snelle manier van schakelen. Mijn webshop was binnen no-time live! De twee heren zijn een absolute aanrader om mee samen te werken. Tim en Jeroen, op naar een lange succesvolle samenwerking🥳 Bedankt voor alles! Mandy - van Ziva Fashion