nowweb.nl

Meest gestelde vragen

Wat doen jullie precies?

Heel simpel: we kunnen een website maken voor je. Een complete, professionele website voor jou of je bedrijf. We richten je website in naar jouw wensen: we plaatsen jouw logo, gebruiken de kleuren en lettertypes uit jouw huisstijl en we plaatsen jouw teksten en beelden.

Is dat wel een goede website dan?

Natuurlijk! Onze website zijn ontwikkeld met de nieuwste webtechnieken, zoals WordPress (het meest gebruikte content management systeem voor website ter wereld). De website is bijvoorbeeld volledige responsive en wordt daardoor automatisch ook goed getoond op smartphones en tablet. En de vindbaarheid van je website voor zoekmachines, zoals Google, is uiteraard ook dik in orde.

Wat kost dat?

Wederom, heel simpel: €25 per maand, als je jaarlijks betaalt. Betaal je liever maandelijks, dan vragen €30 per maand. Je betaalt bij ons dus niet in één keer een flink bedrag (een goede website laten maken kost ergens anders al gauw een paar duizend euro). Maar gewoon een vast maandbedrag vanaf €25. En ook géén opstartkosten dus.

Als je kiest voor een ‘online visitekaartje’ (één webpagina met mooi groot beeld, een korte tekst en je contactgegevens), dan betaal je slechts €10 per maand, als je jaarlijks betaalt en €12 per maand als je maandelijks betaalt.

Zijn er geen verborgen kosten?

Nee. Een abonnement bij nowweb.nl kost gewoon €25 per maand (of €10 voor het online visitekaartje). Dat is het! Ook is het abonnement maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen die we op onze website noemen, zijn exclusief BTW. Waarom? Nou, omdat je die als ondernemer in de meeste gevallen toch kunt aftrekken (van de BTW die je zelf in rekening brengt). Daarom is het bij zaken tussen bedrijven gebruikelijk om prijzen exclusief BTW te noemen. Zo zie je bijvoorbeeld ook bij de Makro alleen prijzen ex. BTW vermeld staan.

Waarom is het duurder als ik maandelijks betaal?

’t Komt natuurlijk op hetzelfde neer, maar wij zien het liever zo: je krijgt korting als je jaarlijks betaalt. Reken maar uit: je krijgt 2 maanden gratis (je betaalt €300 in plaats van €360 per jaar)! Dat doen we omdat we je commitment waarderen en graag belonen. En omdat het ons elke maand wat boekhoudtijd scheelt (er zijn tenslotte leukere dingen dan boekhouden).

Wat als ik al een website heb?

Geen probleem! Ook als je al een website hebt, kun je bij ons terecht. We maken je website dan wel opnieuw, zodat jij ook volledig kunt profiteren van alle voordelen van nowweb.nl. Denk aan periodieke updates, onderhoud en regelmatige nieuwe features. Maak je geen zorgen, het overzetten van je website zit al bij de prijs in.

Gebruiken jullie een standaard template?

Ja en nee. We hebben een unieke, ‘technische kern’ ontwikkeld, waardoor we sneller goede websites kunnen bouwen. Zo kunnen we de kosten van het ontwikkelen van een nieuwe website laag houden voor onze klanten. Zie het als een soort ‘lege website’, dus zonder de teksten en de beelden en zonder opmaak, zoals kleuren en lettertypes. Die technische kern zou je een template kunnen noemen. Die gebruiken we voor de achterkant van onze site. Aan de voorkant is elke website echter uniek!

Bij nowweb.nl krijgt elke klant een unieke website speciaal voor zijn of haar bedrijf, dus volgens jouw huisstijl en jouw wensen!

Wat moet ik zelf doen?

Wij bouwen je website. Zo hoef je zelf geen avonden te gaan zitten ploeteren. Maar we hebben natuurlijk wel wat informatie en materiaal van je nodig. Je logo bijvoorbeeld, en de afbeeldingen en teksten die je graag wilt plaatsen. Maak je geen zorgen, we leggen je stap voor stap uit wat we nodig hebben!

Nadat we je website hebben opgeleverd, ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Met onze beheertool kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig de teksten aanpassen of een afbeelding wijzigen. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je natuurlijk graag!

Kan ik zelf ook iets wijzigen op mijn website?

Natuurlijk. Als we je website opleveren, krijg je ook de inlog-gegevens voor de beheertool van je website. Daarmee kun je zelf inloggen en wijzigingen doen. Bijvoorbeeld als je een nieuw logo hebt of een nieuw product wilt toevoegen.

Wat als ik hulp nodig heb?

Dan bel of mail je met ons. Onze experts zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken en helpen je graag.

Hoe zit het met de veiligheid?

Ook de veiligheid hebben we goed geregeld. Al onze websites krijgen standaard een zogeheten SSL-certificaat. Daaraan kunnen bezoekers van je website zien dat die veilig is. Je website is hierdoor ook te bereiken via https://www.jouwdomeinnaam.nl.

Hoe kan ik beginnen?

Starten met nowweb.nl is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen. Meld je aan met je mailadres en je bedrijfsnaam. En dan gaan wij voor je aan de slag. We sturen je dan een e-mail met verdere uitleg. Daarin staat ook welke informatie en materialen we van je nodig hebben.

Hoe kan ik opzeggen?

Wil je opzeggen? Dat vinden we natuurlijk heel jammer. Maar ook dat is geen probleem. Stuur ons een e-mail en we verwerken je opzegging direct. De opzegtermijn is dertig dagen.

Wat gebeurt er als ik opzeg?

Als je opzegt, blijft je website nog online tot de einddatum van je abonnement. De opzegtermijn is dertig dagen. Daarna gaat je website automatisch offline.

Wat gebeurt er met mijn domeinnaam als ik opzeg?

Als wij je domeinnaam voor je hebben gereserveerd, dragen we die gewoon weer aan je over als je opzegt. Maar natuurlijk gaan we ervan uit dat je graag onze klant blijft!

Wat gebeurt er met mijn content als ik opzeg?

Indien gewenst kunnen we een export maken van je content, oftewel van je teksten en beelden. Die kun je dan weer importeren in een andere WordPress-website.

Wanneer krijg ik mijn factuur?

Als we je website opleveren, krijg je meteen ook de eerste factuur van nowweb.nl.

Moet ik per maand, per kwartaal of per jaar betalen?

Dat mag je zelf kiezen. Als je je aanmeldt, kun je doorgeven welke betaaltermijn je voorkeur heeft.

Bestel direct je website Vraag een Gratis Demo aan