nowweb.nl

Wat onze klanten zeggen

Ineke Mervel
Ineke Mervel
09/09/2023
Super snel geholpen met mijn website!
Mandy Albersen
Mandy Albersen
17/08/2023
Tim heeft mij uitstekend geholpen in het proces van A-Z. Als Tim er niet was dan stond Jeroen mij onwijs goed bij! Allebei vriendelijk en mega geduldig. Ze hebben oren naar wat je zegt en geven duidelijk hun eigen mening. Zeer tevreden over hun snelle manier van schakelen. Mijn webshop was binnen no-time live! De twee heren zijn een absolute aanrader om mee samen te werken. Tim en Jeroen, op naar een lange succesvolle samenwerking🥳 Bedankt voor alles! Mandy - van Ziva Fashion
Astrid van Kessel
Astrid van Kessel
09/08/2023
Aardige mannen, snelle reacties, kennis van zaken. Zeker aanbevelingswaardig!
Hans van der Kraats
Hans van der Kraats
05/08/2023
In aug. 2023 heeft Uniek Verbond een doorstart gemaakt met een eigen site op internet. De samenwerking met de mensen van NowWeb (Jeroen) is perfect verlopen: prima uitleg, goed vraag-en-antwoord spel en snelle bouw / publicatie.
wesley welgraven
wesley welgraven
08/05/2023
Erg goede ervaring met Tim en Jeroen. Fijne en duidelijke communicatie en werken snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Maikel Walraad
Maikel Walraad
24/04/2023
Dit is echt een top bedrijf. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad het iedereen aan.
Salim Baarspul
Salim Baarspul
19/03/2023
Top bouwers van websites en webshop supper te vreden egt een aanrader ook de tekstschrijver
Maria Van Schie
Maria Van Schie
17/03/2023
Net is mijn nieuwe website in de lucht gegaan. Het is zo mooi geworden dankzij Tim en Jeroen. Heel fijn hoe goed zij mij geholpen hebben met de inhoud en de indeling, je weet zelf niet waar je moet beginnen. Bedankt mannen en veel succes met nieuwe websites maken!
guus thielens
guus thielens
01/03/2023
Hele duidelijke uitleg en taal hele goede feedback van Tim en Jeroen een geweldig bedrijf zeker aan te bevelen als u een goede operationele website wilt hebben met alle hulp en tools wat dit bedrijf bied toppie gewoon