nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Website laten maken?

Wil je een webshop of website laten maken? Dan zit je goed bij Nowweb.nl. Wij maken namelijk complete, professionele websites en webshops voor een vast maandbedrag.

Zo dragen wij bij aan jouw succes als ondernemer.

Gratis & vrijblijvend: demo-website

website laten maken
Goed gevonden in Google

Goed gevonden in Google

Goed beveiligd

Goed beveiligd

Geschikt voor telefoon & tablet

Geschikt voor telefoon & tablet

Supersnel online

Supersnel online

Waarom een goede website laten maken zo belangrijk is

Voor elk bedrijf en elke ondernemer is een moderne, professionele website onmisbaar. Je site is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Het eerste dat veel klanten zien van je bedrijf, is immers je website. En als die niet goed werkt, niet duidelijk is of gewoon niet zo mooi is, dan maken jij en je bedrijf geen goede eerste indruk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Daarom is het zo belangrijk om een goede website te laten maken. Zo krijgen je klanten immers wél een goed beeld van je bedrijf. En zorgt je site of shop voor meer omzet.

Wil je ook je webshop of website laten maken door ervaren webbouwers? Wij helpen je graag!

tim en jeroen nowweb

Gratis Demo!

Geheel vrijblijvend

  • Geen kosten
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 werkdag in je mailbox

vraag direct jouw gratis demo website aan

Vraag een gratis demo website aan!Probeer nu gratis!

Website laten maken:
hoe werkt het?

Wij bouwen jouw website

Wij bouwen jouw website

Wij zorgen voor alle technische zaken, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ook zetten wij jouw teksten, foto's en video's in de website.

Jouw website, jouw wensen

Jouw website, jouw wensen

Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen. Bijvoorbeeld met jouw huisstijl. Bepaal zelf de kleuren, lettertypes en indeling. En kies uit diverse designs.

Onderhoud & service

Onderhoud & service

Ook als je website eenmaal live is, kun je gewoon bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt. Ook blijven wij voor het technische onderhoud zorgen.

Goed gevonden in Google

Wil je een website laten maken die goed wordt gevonden in Google en andere zoekmachines? We bouwen jouw website zo dat Google er blij van wordt. Bovendien zijn onze webservers supersnel. Daarom scoren we zo goed op SEO.

Dat ga jij dus merken. En je concurrenten ook!

website laten maken seo

Social media

Ben je ook actief op social media met je bedrijf? Laat het ons dan weten! We kunnen een koppeling verzorgen tussen jouw website en diverse social media-kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Zo zorg je voor meer bezoekers op je website.

website laten maken social media

Wat onze klanten zeggen...

Erg goede ervaring met Tim en Jeroen. Fijne en duidelijke communicatie en werken snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Wesley Welgraven, verandamakers.nl
Fijne ervaring met deze gasten. Alle aanpassingen werden dezelfde dag nog geregeld en binnen een week was mijn website up and running.
Chris Ruijsch, in2-jobs.nl
Mijn nieuwe website is zo mooi geworden dankzij Tim en Jeroen. Heel fijn hoe goed zij mij geholpen hebben met de inhoud en de indeling, je weet zelf niet waar je moet beginnen. Bedankt mannen!
Maria van Schie, lasuse.nl

Website laten maken
vanaf 30 euro per maand

Bij ons betaal je niet in één keer een flink bedrag, maar alleen een vast bedrag per maand. En we rekenen dus geen opstartkosten of bouwkosten. Zo willen wij ook kleine ondernemers, zpp’ers en starters de kans geven een mooie, moderne website te laten maken.

Probeer het nu gratis!

Website laten maken: laat je inspireren!

nowweb.nl

littlesleepers.nl

nowweb.nl

careconnector.nl

nowweb.nl

autumndivine.nl

Start vandaag nog!

  • Geen opstartkosten
  • Vast maandbedrag
  • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar
  • 20% korting bij een jaarabonnement

24/7 Zelf toegang

Dat wij je website hebben gebouwd, betekent natuurlijk niet dat je zelf geen toegang hebt. Je kunt namelijk altijd en overal inloggen in je eigen site. Bijvoorbeeld om een tekst te wijzigen of een afbeelding aan te passen.

Tot slot, heb je een vraag? Dan staat wij voor je klaar!

Website laten maken

Ook voor webshops

Wil jij een webshop laten maken? Ook geen probleem!

Verkoop je producten of diensten direct online. En laat je klanten veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard. Maak kortingscodes, beheer je voorraden en bekijk je resultaten in de omzetrapportages.

Website laten maken
Inclusief webhosting

Inclusief webhosting

Inclusief domeinnaam

Inclusief domeinnaam

Gratis SSL-certificaat

Gratis SSL-certificaat

Google Analytics

Google Analytics

Website laten maken met WordPress

We bouwen jouw website in WordPress. Dat is het namelijk meest gebruikte content management systeem voor websites ter wereld. Waarom?

Omdat het zo gebruiksvriendelijk is. De tool bestaat dan ook al ruim 20 jaar en er worden regelmatig updates gepubliceerd.

Zo wordt het dus heel eenvoudig om zelf aanpassingen te doen in je website.

Website laten maken met WordPress

Teksten voor je website laten maken

De teksten die je schrijft voor je website, zijn natuurlijk erg belangrijk voor de boodschap die je wilt overbrengen op je bezoekers. Vind je het lastig om zelf teksten te schrijven? Laat het ons dan weten. In veel gevallen kunnen wij je daar ook mee helpen.

We laten je teksten dan schrijven door AI, kunstmatige intelligentie dus. Dat doen we met ChatGPT, misschien heb je daar al wel wat over gehoord.

Wij zijn in elk geval onder de indruk van zijn schrijftalenten.

teksten voor je website laten maken

Zelf je website maken of uitbesteden?

Overweeg je om zelf je website te maken? Dat kan natuurlijk. Er zijn diverse tools waarmee je dat helemaal zelf kunt doen. Zonder dure developers dus.

En toch spreken wij elke week wel een ondernemer die enthousiast was begonnen met doe-het-zelven, maar na een paar avonden ploeteren toch maar heeft besloten om het bouwen van een website uit te besteden? Waarom? Twee redenen.

Het maken van een site is veel werk, zeker als je het niet elke dag doet (zoals wij). En als ondernemer kun je je tijd vaak beter besteden aan werk waarvoor je wél wordt betaald.

Bovendien vraagt het maken van websites om bepaalde expertises. Zo moet je bijvoorbeeld een beetje handig zijn met computers, je weg weten op het internet en vooral wat gevoel hebben voor design.

Daarom is het dus een goede idee om je website te laten maken door experts. Wij helpen je graag!

Probeer het nu gratis!