nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Features

Wij bouwen complete, professionele websites en webshop. Volgens de laatste webtechnieken en met alle features die je van een goede site of shop mag verwachten. En dat voor een vast bedrag per maand.

Geen opstartkosten

Geen opstartkosten

Bij ons betaal je niet in één keer een flink bedrag, maar elke maand een klein, vast bedrag. We rekenen dus ook geen opstartkosten!

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast. Bevalt onze dienst niet? Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen, maar je kunt gewoon opzeggen. Onze abonnementen zijn na één jaar maandelijks opzegbaar.

Wij doen het werk

Wij doen het werk

Lever je teksten, foto's, logo en huisstijl aan en wij richten je website volledig voor je in. Zo hoef je dus zelf geen lay-out meer te bedenken of maken.

Goed vindbaar voor Google

Goed vindbaar voor Google

Natuurlijk wil je dat je nieuwe website goed gevonden wordt door bijvoorbeeld Google. Onze websites zijn altijd speciaal geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Zelf eenvoudig wijzigingen doen

Zelf eenvoudig wijzigingen doen

Je kunt de teksten en afbeelding altijd en overal gemakkelijk zelf aanpassen. Of bijvoorbeeld blogs of nieuwsberichten schrijven.

Gebruiksvriendelijk met WordPress

Gebruiksvriendelijk met WordPress

Onze websites zijn gemaakt in WordPress, dat is wereldwijd het meestgebruikte Content Management Systeem en het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Onderhoud & service

Onderhoud & service

Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website achter de schermen. Denk aan het updaten van WordPress en de diverse plug-ins. Ook helpen we je graag als je vragen hebt.

Geschikt voor telefoon & tablet

Geschikt voor telefoon & tablet

Je website ziet er op elk apparaat goed uit, dus ook op een smartphone of tablet. ‘Responsive’ heet dat in webjargon. Heel belangrijk tegenwoordig.

Veiligheid

Veiligheid

Ook de veiligheid van je website hebben we goed geregeld. We treffen diverse maatregelen om hackers buiten de deur te houden. Zo krijgen al onze sites standaard een SSL-certificaat.

Contactformulier

Contactformulier

Zo kunnen je potentiële klanten eenvoudig hun vragen stellen via je website. Je ontvangt een e-mail als iemand het contactformulier heeft ingevuld.

Locatie op Google Maps

Locatie op Google Maps

De locatie van je winkel of bedrijf wordt direct getoond op Google Maps binnen je website. Zo ben je ook offline goed vindbaar voor je klanten.

Domeinnaam

Domeinnaam

Heb je al een domeinnaam? Mooi, dan koppelen we die aan je nieuwe website. Heb je nog geen domein? Dan vragen we er een voor je aan.

Webhosting

Webhosting

Ook de hosting van je website is inbegrepen in ons maandabonnement. Zo zorgen we ervoor dat je site altijd online is en snel wordt geladen.

E-mailadres

E-mailadres

Je krijgt gratis een e-mailadres bij je website. Je kunt je mail instellen op je computer, telefoon en tablet. Of inloggen op de webmail.

Geheel vrijblijvend!

vraag een gratis demo aan

  • Zonder kosten
  • Zonder verplichtingen
  • Binnen 1 werkdag in je mailbox

Vraag nu jouw gratis demo website aan