nowweb.nl

Features

Wij maken een complete, professionele website voor je. Volgens de laatste webtechnieken en met alle features die je van een goede website mag verwachten. En dat voor maar €25,- per maand.

✓ Wij doen het werk

Lever je teksten, afbeeldingen en huisstijl aan en wij richten je website volledig voor je in. Zo hoef je dus zelf geen layout meer te maken.

✓ Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast. Bevalt onze dienst niet? Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen, maar je kunt gewoon opzeggen. De opzegtermijn is dertig dagen.

✓ Design in eigen huisstijl

We passen het door jou gekozen template aan aan jouw huisstijl. We passen hierbij de kleuren en lettertypes aan, plaatsen jouw bedrijfslogo en gebruiken jouw teksten en beelden.

✓ Geschikt voor telefoon & tablet

Je website ziet er op elk apparaat goed uit, dus ook op een smartphone of tablet. ‘Responsive’ heet dat in webjargon.

✓ Webhosting

Ook de hosting van je website is inbegrepen in ons maandabonnement. Hier hoef je dus niets voor te doen, nowweb.nl regelt dat gewoon.

✓ Domeinnaam (.nl)

Heb je al een domein? Helemaal goed, dan koppelen we dat voor je aan je nieuwe website. Heb je nog geen domein? Geen probleem, dan vragen we er een voor je aan.

✓ 1 e-mailadres

Je krijgt gratis 1 e-mailadres naar keuze bij je nowweb-website.

✓ Contactformulier

Zo kunnen je potentiële klanten eenvoudig hun vragen stellen via je website. Je ontvangt een e-mail als iemand het contactformulier heeft ingevuld.

✓ Zelf eenvoudig wijzigingen doen

Je kunt de teksten en afbeelding altijd en overal gemakkelijk zelf wijzigen.

✓ WordPress

De websites van nowweb.nl zijn gemaakt in WordPress, dat is wereldwijd het meestgebruikte Content Management Systeem en zeer gebruiksvriendelijk.

✓ Onderhoud

Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website achter de schermen. Denk aan het updaten van WordPress en plug-ins.

✓ Veiligheid

Ook de veiligheid van je website is goed geregeld bij nowweb.nl. We treffen diverse maatregelen om hackers buiten de deur te houden. Zo krijgen al onze sites standaard een SSL-certificaat.

✓ Goed vindbaar voor Google

Natuurlijk wil je dat je nieuwe website goed gevonden wordt door bijvoorbeeld Google. De websites van nowweb.nl zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

✓ Locatie op Google Maps-kaart

De locatie van je winkel of bedrijf wordt direct getoond op Google Maps binnen je website. Zo ben je ook offline goed vindbaar voor je klanten.

Bestel direct je website Vraag een Gratis Demo aan