nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Goedkope website laten maken

Wil jij graag een goedkope website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Tim en Jeroen en onze passie is websites maken. Wij maken al jarenlang professionele websites voor onze klanten. Daarnaast lukt het ons om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Probeer het nu gratis!

Goedkope website laten maken
Professionele website

Professionele website

Géén opstartkosten

Géén opstartkosten

Vast maandbedrag

Vast maandbedrag

Maandelijks opzegbaar na 1 jaar

Maandelijks opzegbaar na 1 jaar

Zo kun je een goedkope website laten maken

Het is onze missie is om moderne webtechnieken en webdesigns ook beschikbaar te maken voor kleine ondernemers. Daarom kun je bij ons een complete en professionele, maar bovenal goedkope website laten maken.

Je hebt al zo’n website vanaf 25 euro per maand.

Gratis proberen?

Nieuwsgierig? Dat begrijpen we! Gelukkig hoef je niet meteen te beslissen. Je kunt bij ons namelijk eerst een demo-website laten maken. En dat is zelfs ook helemaal gratis en vrijblijvend.

We zorgen ervoor dat deze Gratis Demo binnen één werkdag naar jou wordt gestuurd. Dus waar wacht je nog op?

Gratis Demo!

geheel vrijblijvend

  • Geen kosten
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 werkdag in je mailbox

vraag direct jouw gratis demo website aan

Vraag een gratis demo website aan!Probeer nu gratis!

Zorg voor goede online vindbaarheid

Zeker in de tijd van nu, zijn websites erg belangrijk. Steeds meer mensen gaan immers online shoppen en zoeken dingen online op. Hoe goed jij bent te vinden op het internet, noemen we online vindbaarheid. Daarop wil je dus niet bezuinigen als ondernemer. Ook niet als je een goedkope website wilt laten maken.

Goedkope website laten maken mét goede SEO

Gelukkig hoeft dat ook niet. Want alle websites en webshops die wij bouwen zijn technisch supergoed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Gewoon standaard. Ook als je voor ons goedkoopste abonnement kiest.

website laten maken seo

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website?

Nog iets waarop je niet wilt bezuinigen: de gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarom werken wij met WordPress, dat is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor het maken van website. Bovendien is het in de basis zelfs gratis.

Vergeet de snelheid niet

Ook de laadtijd van je website is erg belangrijk voor je bezoekers. Als het laden van een pagina te lang duurt, dan gaan ze weg. Daarom hebben wij onze eigen supersnelle servers, in een datacenter in Amsterdam.

Nog een goede reden dus, om ons je website te laten maken.

Website laten maken met WordPress

Wat onze klanten zeggen...

Wat zijn wij blij met onze website! Met de begeleiding van 'de mannen' was het een simpele klus. Ze assisteren 1 op 1 of wijzen je in de goede richting zodat je zaken zelf kunt wijzigingen of aanmaken. Jeroen en Tim... bedankt!
Corry, beagleclub.nl
Hele duidelijke uitleg en taal, hele goede feedback van Tim en Jeroen. Een geweldig bedrijf, zeker aan te bevelen als u een goede operationele website wilt hebben met alle hulp en tools wat dit bedrijf bied. Toppie gewoon!
Guus, poolsukmassage.nl
In de afgelopen dagen is onze website live gegaan. Wij willen dit bedrijf aanraden. De samenwerking is heel prettig verlopen en ze doen wat ze beloven. Vooral de korte lijntjes is heel prettig. Snelle communicatie en heel resultaat gericht. De website is precies geworden zoals we gewenst hadden. Nogmaals bedankt voor de goede diensten!
Marloes, interfacemarketing.nl

Goedkope website laten maken
voor een vast maandbedrag

Bij Nowweb.nl betaal je niet in een keer een flinke smak geld, maar alleen een vast, laag maandbedrag: je website huren, noemen wij dat. Ja, dat lees je goed: we rekenen dus géén eenmalig bedrag voor het bouwen van de website.

Je hebt al een complete, maar goedkope website vanaf 25 euro per maand.

Vraag nu een Gratis Demo-website aan

Google Reviews

4,8★★★★★
99 reviews

WebwinkelKeur Reviews

4,9★★★★★
158 reviews

Facebook Reviews

5,0★★★★★
34 reviews

Inclusief webhosting

Inclusief webhosting

Inclusief domeinnaam

Inclusief domeinnaam

Gratis SSL-certificaat

Gratis SSL-certificaat

Google Analytics

Google Analytics

Goedkope website laten maken:
hierop kun je wél bezuinigen

Op functionaliteiten als vindbaarheid (SEO) en gebruiksvriendelijkheid wil je dus niet besparen. Maar waarop kun je dan wel bezuinigen als je een goede, goedkope website wilt laten maken? Hieronder lees je onze tips.

Welke functionaliteiten heb je echt nodig?

Je kunt je website zo uitgebreid maken als je wilt, maar heb je al die functionaliteiten ook nodig? Kijk echter kritisch naar je wensen en je budget. Heb je bijvoorbeeld wel een boekingssysteem nodig? En moet je website per se ook meertalig zijn? Of kun je deze functionaliteiten bijvoorbeeld ook later toevoegen?

Maatwerk is vaak erg duur

Wil je een website op maat laten maken, die helemaal voldoet aan al jouw wensen? Dat is vaak een dure grap. Waarom? Omdat er iemand dan speciaal voor jou aan de slag moet. Een webdeveloper en een webdesigner bijvoorbeeld. En hun uurtarief is al snel 75 euro, ex. btw.

Daarom werken wij met diverse design templates. Die gebruiken we voor alle websites die we maken. Zo heb jij als ondernemer toch meer dan genoeg keuze, zonder dat je echt voor maatwerk betaalt.

Goedkope website laten maken? Kies voor Nowweb.nl

Want bij ons heb je al een website voor 25 euro per maand (jaarabonnement). En heb je behoefte aan meer functionaliteiten, dan kan dat gewoon. Kies dan bijvoorbeeld voor een Webshop-abonnement. Of pak het helemaal professioneel aan met een Plus- of Pro-abonnement. Check hier onze tarieven.

Probeer ‘t nu gratis & vrijblijvend