nowweb.nl

Laat een gratis demo website maken!

Of je nu al een website hebt of een startende ondernemer bent, veel tijd om aan je website te besteden, heb je vast niet. En waarschijnlijk ook de kennis niet. Of er misschien ook wel gewoon geen zin in. Geen probleem! Want daar zijn wij dus voor: Tim & Jeroen, van Nowweb.nl. En we beginnen altijd met een gratis demo website, een voorbeeld website speciaal voor jouw bedrijf.

Vraag een Gratis Demo aan!

Laat vrijblijvend een voorbeeld website maken. Speciaal voor jouw bedrijf!
Je huurt een website al vanaf €25/mnd.

Professionele website laten maken? Kies voor Nowweb.nl
Goed gevonden in Google

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen, dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Binnen één werkdag een demo website in je mailbox

responsive website nowweb

Stel je eens voor: over een paar weken na vandaag is jouw nieuwe website live! Een complete, professionele website, die voldoet aan alle eisen en aan al jouw wensen. En dan heb je er zelf ook nog nauwelijks werk aan gehad. Dus laat die nieuwe klanten maar komen…

En de complimenten van vrienden, familie, collega’s en partners natuurlijk!

Het begint met een gratis voorbeeld website

Waarom een demo website? Simpel! Allereerst willen we jou graag laten zien wat we in huis hebben. Qua techniek en design, natuurlijk. Maar ook dat het gewoonweg snel en prettig samenwerken is met ons.

En de tweede reden: tempo. Want we snappen dat jouw tijd kostbaar is. Door je meteen een concreet design te laten zien, hebben we iets om over verder te praten. Dat scheelt tijd!

Weinig tijd?
Weinig budget

Geen probleem!

  • Geen opstartkosten
  • Na één jaar gewoon maandelijks opzegbaar
  • Dus je zit nergens aan vast
  • Geen addertjes onder het gras!
  • En altijd eerst een Gratis Demo-website

Demo website aanvragen? Zo werkt het!

professionele website

Als je je Gratis Demo hebt aangevraagd, ontvang je binnen een paar minuten een mail van ons met daarin een link naar een korte vragenlijst. Die kost je maar een paar minuten. En door je snel een paar vragen te stellen, kunnen we gerichter aan de slag met jouw nieuwe website. Want we maken niet zomaar een algemene voorbeeld website, die we naar iedereen sturen. Nee, we maken een volledige werkende, interactieve demo website speciaal voor jou en jouw bedrijf.

Website voor een vast maandbedrag

Trouwens, bij Nowweb.nl betaal je niet in een keer een flinke smak geld, maar gewoon een vast, laag maandbedrag: je kunt al een complete, professionele website laten maken vanaf 25 euro per maand.

nowweb.nl

Jouw Eetcoach, Santpoort-Noord

nowweb.nl

Haarsalon Frizz, Arnhem

nowweb.nl

Tanzaniasafari.nl

nowweb.nl

Nouks Visuals, Rotterdam

Vraag nu een Demo website aan!

Helemaal gratis & hartstikke vrijblijvend

Gratis proberen?

We maken een volledige werkende voorbeeld website op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf.

En gewoon gratis & vrijblijvend.

Laat je verrassen!