nowweb.nl

Website laten maken kosten

Website laten maken kosten’. De kans is groot dat je dat als eerste opzoekt als je een website wilt laten bouwen. Want, wat gaat een website laten maken kosten? Kun je het niet beter zelf doen? Het antwoord is: nee, tenzij je zélf een professionele websitebouwer bent. Je website is immers vaak de eerste kennismaking met je bedrijf. Je wilt dus dat jouw potentiële klanten direct enthousiast worden van een mooie, goed werkende website. Daarvoor kun je beter een professionele websitebouwer inschakelen, zoals Nowweb.nl. Gelukkig hoef je niet te schrikken van de ‘website laten maken kosten’, want wij rekenen een voordelig maandtarief.

Probeer nu gratis!

Wat kost een website laten maken?

Wat kost een website laten maken?

Stel, je wilt een website laten maken door Nowweb.nl. Wat ben je dan kwijt? Het eerste deel van het traject is helemaal gratis: de professionals van Nowweb.nl (dat zijn wij dus: Tim & Jeroen) maken een Gratis Demo-website, zodat je kunt zien hoe jouw website er straks uit gaat zien. Ben je tevreden, aangenaam verrast of zelfs laaiend enthousiast? Mooi, daar doen we het voor! Je sluit vervolgens eenvoudig, online je abonnement af. Dan gaan wij voor je aan de slag met het afronden van jouw website. Wat gaat dat kosten, je website laten bouwen door ons? Dat hangt af van het pakket dat je kiest, maar je hebt al een complete website vanaf 25 euro per maand. Zo betaal je nooit te veel voor je website.

Gratis Demo-website

Website bouwen: kosten vergelijken

Bij Nowweb.nl bieden we verschillende pakketten aan voor het bouwen van je website. De eerste vraag is: gaat het om een website of een webshop? In een webshop kunnen je bezoekers direct online betalen voor jouw producten of diensten. Een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand. Kies je voor een webshop dan begint je abonnement bij 50 euro per maand. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf welk pakket je kiest. En je kunt altijd later nog wisselen!

Probeer nu gratis!

Website laten maken: kosten design, service én onderhoud

Website laten maken: kosten design, service én onderhoud

Voor het tarief dat we bij Nowweb.nl rekenen, krijg je niet alleen een design en een werkende website. We verzorgen daarnaast ook het onderhoud van je website. Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig updates of verbeteringen nodig. En wat dacht je van de security? Geen zorgen, dat regelen wij voor je! Zo zorgen we dat jouw website blijft draaien als een zonnetje. En heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Dan helpen wij je weer op weg!

Gratis Demo aanvragen?

Gratis demo website laten maken kosten

Als je een website wilt laten maken, dan heb je vaak al iets in je hoofd. De webbouwer moet jouw ideeën vertalen naar een mooi webdesign. Maar voordat je het eindresultaat ziet, heb je geen idee of de webdesigner de juiste stijl te pakken heeft. Bij Nowweb.nl pakken we dat anders aan: we bieden je namelijk de mogelijkheid een Gratis Demo-website aan te vragen. Je krijgt dan een volledig werkend voorbeeld te zien van de website die we voor jou kunnen maken. Ben je akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag.

Interesse? Vraag dan snel jouw Gratis Demo-website aan!