nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Maak zelf eenvoudig een logo of besteed het uit

Je website is natuurlijk al live. Goede kans dus dat je al een logo hebt. Maar misschien heb je het (laten) ontwerpen van je logo nog even uitgesteld. Of ben je toch niet helemaal tevreden met je huidige logo. Lees dan snel onze tips!

Writing a Blog

Professionele uitstraling

Een logo geeft je bedrijf een professionele uitstraling. En dat geeft potentiële klanten weer het vertrouwen dat ze veilig met jouw in zee kunnen gaan. Daarnaast zorgt een logo voor herkenbaarheid: door je logo in al je communicatie-uitingen te gebruiken (denk aan je website, visitekaartje en advertenties), blijft je bedrijf beter in het geheugen hangen.

Looka: doe het zelf

Houd je de kosten graag laag en vind je het geen probleem om zelf aan de slag te gaan? Dat kan met Looka. Geen zorgen, het is heel eenvoudig. Looka helpt je stap voor stap door het proces. Vul je bedrijfsnaam in, kies een branche, kies je kleuren en een iconenset. Vervolgens krijg je tientallen designs om uit te kiezen.

TIP: Kies minimaal voor het Premium Logo Package (eenmalig $65), zodat je je nieuwe logo ook meteen voor bijvoorbeeld je visitekaartje kunt gebruiken.

Looka: doe het zelf

99designs: ontwerpwedstrijd

Wil je liever dat een échte grafisch ontwerper je logo maakt? Dat kan met 99designs. En het hoeft ook niet meteen een hoop geld te kosten. Via 99designs kun je een ontwerpwedstrijd starten voor jouw logo: verschillende designers maken dan een voorstel. Jij kiest het design dat je het meeste aanspreekt en geeft je feedback.

Zo heb je al een op maat ontworpen logo voor 269 euro.

99designs: ontwerpwedstrijd

Fiverr: vind een designer

Ga je liever direct op zoek naar een logo-ontwerper wiens werk je mooi vindt? Zoek dan een freelancer via Fiverr. Dat is een internationaal platform waarop freelancers, zoals logo-ontwerpers, hun diensten kunnen aanbieden. Je vindt er ook veel designers uit Zuid-Azië, waar de uurtarieven aanzienlijk lager liggen.

TIP: Let goed op de kwaliteit: goedkoop is niet altijd goed genoeg.

Fiverr: vind een designer

Nog 2x doe-het-zelven

Wil je zelf aan de slag, maar was Looka niet wat je zocht? Misschien is een van de onderstaande tool dan wat voor jou.

  • Logo.com biedt 3 verschillende pakketten voor logo-design, variërend in prijs van 20 tot 100 dollar.
  • Tailor Brands werkt met abonnementen voor diverse designzaken, vanaf €7.99 per maand.
Nog 2x doe-het-zelven

Kies ook voor Nowweb.nl

Wil je ook een website met een professioneel logo? Sluit dan nu een abonnement af bij Nowweb.nl.

Wij bouwen, hosten en onderhouden je website voor een vast maandbedrag. En met vragen kun je altijd bij ons terecht!

Sluit je abonnement af

Tips voor een goed logo

Tip 1: Leesbaarheid

Zorg dat de tekst in je logo goed leesbaar is, ook de slogan of ondertitel. De ruimte op je website is immers maar beperkt.

Tip 2: Liggend

Maak ook een ‘liggende’ versie van je logo, dus niet alleen vierkant of staand. Je hebt op je website namelijk meer ruimte in de breedte dan in de hoogte.

Tip 3: Eenvoud

Houd het simpel. Een goed logo springt in het oog, is makkelijk te herkennen en zegt iets over je bedrijf, product of dienst.

Wil jij ook een logo (laten) maken?

Maar kun je niet kiezen?

Mail, bel of chat ons gerust!

info@nowweb.nl
085 – 303 00 95
Facebook Messenger

Stel ons gerust een vraag!