nowweb.nl

Webdesign Hoofddorp

nowweb-website-laten-maken-hoofddorp

Voor webdesign in Hoofddorp moet je bij nowweb.nl zijn. In dit bedrijvige dorp vlakbij Schiphol bedienen wij al diverse klanten, waaronder een wijnwinkel en een salesbedrijf.

Wat is webdesign?

Als ondernemer heb je vast wel eens een ontwerper of designer ingehuurd, bijvoorbeeld voor je logo of visitekaartje. Of voor ander drukwerk natuurlijk. Maar ook voor een website is webdesign nodig. Je designer bepaalt samen met jou hoe je site eruit gaat zien. Welke kleuren je gebruikt, welke lettertype en wat de indeling moet worden.

Kies je voor een website van nowweb.nl dan hoef je je niet meer druk te maken over het inhuren van een webdesigner. Dat hebben wij al voor je gedaan. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen uit de diverse designs die we aanbieden. En natuurlijk passen we jouw huisstijl toe op jouw website: de kleuren, de lettertypes en de uitstraling.

Webdesign gaat dus echt over het ontwerp van je website. De term wordt soms ook gebruikt voor het bouwen van website. Maar dat is eigenlijk een meer technische zaak, dit noemen we webdevelopment.

Bedrijven in Hoofddorp

Hoofddorp is met ruim 75.000 inwoners de grootste plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Er zijn maar liefst vier bedrijventerreinen gevestigd. Vlakbij station Hoofddorp vind je Beukenhorst, bij de A4 ligt De Hoek. En aan de zuidkant zijn er nog Graan voor Visch en het nieuwe De President.

Dankzij de ideale ligging zijn er dan ook diverse bekende, grote bedrijven gevestigd, zoals Young Capital en L’Oreal. En natuurlijk Sanoma, de uitgeverij achter onder meer Nu.nl, Viva en Donald Duck, waar Tim en Jeroen van nowweb.nl allebei hebben gewerkt.

Webdesign Hoofddorp

Omdat we met nowweb.nl onder andere werken vanuit Nieuw-Vennep, hebben natuurlijk ook diverse bedrijven uit Hoofddorp hun website laten maken door ons.

Wellington Winery

Een van onze klanten van het eerste uur is Wellington Winery, van de actieve Hoofddorpse ondernemer Marc Schols. Zijn bedrijf verkoopt niet alleen geweldige kwaliteitswijnen maar organiseert ook wijncursussen en -reizen. Wij mochten zijn website ontwerpen en bouwen.

Voor het design van de website gebruikten we de kleuren uit het logo. We vonden een font met een opvallende letter W (die in dit geval vaak voorkomt). En we zochten sfeervol wijnbeeld, onder meer voor de header (het grote openingsbeeld).

Smart4sales

Een recente nieuwe website die we hebben gemaakt, is die voor Sm4rtSales, een jong salesbedrijf uit Hoofddorp. Zij bieden verkoopdiensten aan, zoals direct sales en telefonische verkoop. Bijvoorbeeld voor telecomaanbieders en energieleveranciers.

Voor het design kozen we twee blauwtinten, wat volgens de kleurenpsychologie staat voor kalmte, autoriteit en betrouwbaarheid. We combineerden een serif font met een sans-serif, de Roboto Slab en de Roboto Light. Ook zochten we diverse stockfoto’s met de juiste zakelijke, professionele uitstraling.

Kortom, ook voor webdesign in Hoofddorp moet je bij nowweb.nl zijn!

Nowweb.nl: landelijk én in de regio

We werken voor ondernemers door het hele land, maar we hebben ook veel klanten uit de regio. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep. En maakte al websites voor bedrijven uit onder meer Hoofddorp, Lisse en Hillegom. Wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Gratis demo website!

Gratis Demo-website!