nowweb.nl

Webdesign Zoetermeer

webdesign zoetermeer, website-ontwerp zoetermeer

Heb je webdesign in Zoetermeer nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We maakten al diverse websites voor ondernemers uit deze Zuid-Hollandse stad en gemeente. Onder meer voor ongediertebestrijder Sander.

Waarom webdesign?

Het belang van een goed design voor je bedrijfswebsite is niet de overschatten. De bezoekers van je website moeten direct zien wat je voor ze kunt betekenen. Je kunt de eerste indruk niet overdoen. Dus, wat zijn jouw producten of diensten? Vertel het!

Belangrijk daarbij zijn de kop of titel (h1) en het headerbeeld. De onderkop of subtitel (h2) werkt vervolgens ondersteunend, die geeft (nog steeds kort) extra informatie. En natuurlijk is een duidelijke call-to-action onmisbaar. Wat wil je dat je iemand doet als hij of zij je website heeft gevonden? Bijvoorbeeld: bellen, een contactformulier invullen of direct iets bestellen. Ook dat moet direct en snel mogelijk zijn op je homepage.

Ondernemen in Zoetermeer

Zoetermeer heeft een goed klimaat voor bedrijven en ondernemers. Zo is bijvoorbeeld de IT-sector goed vertegenwoordigd in de regio. De gemeente probeert het aantrekken van hoogwaardige kennisgerelateerde werkgelegenheid actief te stimuleren. Ook heeft een aantal verzekeraars en vakbonden hun hoofdkantoor in Zoetermeer gevestigd. Daarnaast zijn onder andere NFGD, Engie en KPN ICT Consulting er gevestigd.

Webdesign Zoetermeer

Zo mochten we de website ontwerpen en bouwen voor Maes Plaagdierpreventie uit Zoetermeer. Voor het design kozen we twee verschillende tinten blauw, wat volgens de kleurenpsychologie staat voor rust, autoriteit en betrouwbaarheid. We kozen voor het strakke sans-serif font Lato voor de koppen. En voor het goed leesbare serif-lettertype Merriweather voor de broodtekst.

Ook zochten we diverse stockbeelden voor de website Maes Plaagdierpreventie, onder andere foto’s van knaagdieren en insecten.

Website SEO

Met het oog op de SEO – goede vindbaarheid van de website in Google – hielpen we onze klant Sander ook met het opzetten van diverse geoptimaliseerde dienstenpagina’s. Wie op zoek is naar een ongediertebestrijder googelt vaak op iets anders, denk aan ‘wespen bestrijden’ of ‘mieren weghalen’. Door voor alle diensten van het bedrijf goede teksten te laten schrijven, kon deze klant zijn vindbaar in de randstad goed verbeteren.

Meertalige website

Bovendien had Sander zelf nog een goed idee. En daarmee konden wij hem uitstekend helpen. In de randstad wonen veel expats. Die googelen vaak niet in het Nederland, maar in het Engels. Wederom met het oog op de SEO dus. Gelukkig kun je bij nowweb.nl je website eenvoudig en betaalbaar uitbreiden tot een meertalige website. Daarvoor gebruiken we de bekende plug-in WPML.

Zo gezegd, zo gedaan. Voor een aantal combinaties van diensten en plaatsnamen, maakten we Engelstalige pagina’s aan, in de website Maes Plaagdierpreventie. Na een aantal weken hebben we nog even gecheckt bij Sander. En jawel: hij had al diverse Engelstalige klanten aan de telefoon gehad.

Nowweb.nl: landelijk én in de regio

We werken voor bedrijven door het hele land, maar we hebben ook veel klanten uit de regio. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep. En bouwde al websites voor bedrijven uit onder meer Zoetermeer, maar ook uit Gouda en Woerden. Dus, ben je op zoek naar website ontwerp in Zoetermeer? Wat kunnen we voor je betekenen?

 

Gratis demo website!

Gratis Demo-website!