nowweb.nl

Website laten maken in Gouda?

Als ondernemer heb je waarschijnlijk weinig zin om zelf een nieuwe website te gaan zitten maken. Toch? Tegelijk heb je niks aan half werk: je website is een belangrijke spil in je bedrijf. Die dus moet gewoon goed zijn! Kortom, je website moet goed werken op mobiel en tablet, goed worden gevonden in Google én eenvoudig te beheren zijn.

Geen probleem! Een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand

Probeer nu gratis!

Helemaal gratis & hartstikke vrijblijvend

responsive website nowweb

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen, dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies voor een web developer uit de omgeving

website laten maken gouda

Wil je een website laten maken in Gouda? Kies dan voor lokale kwaliteit. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep, vlakbij Gouda. Met in de buurt onder andere Waddinxveen, Zevenhuizen en Bergschenhoek.

Ondernemen in Gouda

Gouda maakt onderdeel uit van de randstad, maar is toch gelegen in natuurlijk gebied: het Groene Hart. Al in de middeleeuwen wat het een belangrijke handelsstad, dankzij de ligging aan de rivieren de Hollandse IJssel en de Gouwe. En dankzij de ligging aan de A12 is Gouda ook tegenwoordig nog een uitstekende locatie voor ondernemers. Daar heeft jouw bedrijf waarschijnlijk voordeel van.

Je website snel online

Waar je als Goudse ondernemer ook je voordeel mee kunt doen? Precies! Van het feit dat er een snelle, betrouwbare webbouwer in de buurt zit: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We verzorgden al diverse websites en webshop voor ondernemers uit de regio, onder meer uit Nieuw-Vennep, Bergschenhoek, Gouda en Zoetermeer.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Je website is onmisbaar voor je marketing

wat voor ondernemer ben jij?

Wil je een website laten maken in Gouda? Goed dat je dat gaat uitbesteden! Want voor het bouwen van een goede website is veel kennis nodig. En je website is tegenwoordig onmisbaar voor je marketing. Die moet dus meer dan goed zijn. Met een abonnement bij ons hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Inclusief domein & mail

Kies je voor een website van Nowweb.nl? Dan krijg je er gratis een domeinnaam naar keuze bij (.nl .be .com of .eu). Plus een gratis mailbox. En je bepaalt zelf wat je mailadres wordt: ga je voor formeel met info@ of voor meer persoonlijk met voornaam@ bijvoorbeeld?

Betaal je website per maand

Heb je hier wel over nagedacht: je kunt ook je website huren. Dat biedt je veel voordelen, net als het huren van bijvoorbeeld een (bedrijfs)pand. Zo betaal je niet in één keer een flinke smak geld, maar gewoon een klein bedrag per maand of per jaar. En omdat service en onderhoud ook zijn inbegrepen, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maar misschien moeten we het gewoon zo samenvatten: als je je website huurt, weet je altijd waar je aan toe bent. Zowel financieel als qua service.

Probeer nu gratis!

Helemaal gratis & hartstikke vrijblijvend

Website laten maken Gouda!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. We gaan meteen voor je aan de slag. Laat je verrassen.

Laat je verrassen!