nowweb.nl

Website laten maken in Hoofddorp?

Dus je wilt een website laten maken in Hoofddorp? Wat nou als je een mooie, nieuwe website bouwen kunt laten bouwen? Voor een vast maandbedrag. Zonder opstartkosten dus! En wat als je dan ook nog eens nergens aan vastzit. Een verdraaid goede website, bovendien. Hij werkt goed op mobiel en tablet, wordt goed gevonden in Google én is eenvoudig te beheren.

Het kan écht: een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand

Vraag nu een Gratis Demo-website aan!

Geen kosten & geen verplichtingen

Professionele website laten maken? Kies voor Nowweb.nl

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen. Dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies voor een web developer uit de buurt

Kies voor een web developer uit de buurt

Wil je een website laten maken in Hoofddorp? Kies dan voor lokale kwaliteit. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, in de gemeente Haarlemmermeer. Met in de buurt onder meer Badhoevedorp, Zwanenburg en Vijfhuizen.

Bedrijvigheid in Hoofddorp

Hoofddorp werd gesticht in de negentiende eeuw, na de drooglegging van de Haarlemmermeer. Inmiddels is het met ruim 75.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. En dankzij de strategische ligging vlakbij Schiphol en pal aan de A4, is Hoofddorp ook voor ondernemers een uitstekende locatie om je bedrijf te vestigen. Daar plukt jouw onderneming vast ook de vruchten van.

Mooie, moderne websites

Waar je als Hoofddorpse ondernemer ook de vruchten van kunt plukken? Precies! Van het feit dat er een betrouwbare en betaalbare web developer om de hoek zit: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We maakten al verschillende websites en webshop voor ondernemers uit de regio, onder andere uit Lisse, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Kies ervoor je website te huren

Kies ervoor je website te huren

Wil je een website laten maken in Hoofddorp? Heb je dan hier wel eens bij stilgestaan: je kunt je website ook huren. Dat biedt je veel voordelen, net als het huren van bijvoorbeeld een (bedrijfs)pand. Zo betaal je niet in één keer een flinke smak geld, maar gewoon een klein bedrag per maand of per jaar. En omdat service en onderhoud ook zijn inbegrepen, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maar misschien moeten we het gewoon zo samenvatten: als je je website huurt, weet je altijd waar je aan toe bent. Zowel financieel als qua service.

Inclusief service

Huur je je bedrijfswebsite bij Nowweb.nl? Dan kun je ook rekenen op onze service nadat de website live is. Wil je iets aanpassen en kom je er even niet uit of werkt er iets niet goed? Wij helpen je verder en lossen het voor je op!

Geen opstartkosten

Bij ons betaal je niet in één keer een flink bedrag, maar elke maand een klein, vast bedrag. We rekenen dus ook geen opstartkosten.

Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast. Bevalt onze dienst niet? Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen, maar je kunt gewoon opzeggen. De opzegtermijn is een maand.

Onderhoud & service

Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website achter de schermen. Denk aan het updaten van WordPress en de diverse plug-ins. Ook helpen we je graag als je vragen hebt.

Wil je liever even persoonlijk overleggen. Leuk!

Wil je liever even persoonlijk overleggen. Leuk!

Jeroen

mede-oprichter nowweb.nl

Maak nu een belafspraak

Stop met uitstellen!

Ken je dat?

Je weet al weken (zo niet maanden) dat je een nieuwe website wilt.

Je komt er alleen maar niet aan toe.

Dan is er weer een klant die haast heeft. Of de boekhouder heeft allerlei papieren nodig, die je moet opzoeken. En in de avonduren en het weekend wil het ‘thuisfront’ graag wat aandacht.

Zo schuift je website steeds weer een weekje op in je planning.

Wij hebben daar een simpele tip voor.

KAPPEN NOU! 😉

Geen tijd is gewoon geen prioriteit. Ja, dat is een cliché. Maar clichés hebben vaak een kern van waarheid.

Je website is de kern van al je marketing- en salesactiviteiten. Met een website die niet goed genoeg is, gooi je elke dag een beetje geld weg. En dat is zonde.

Daar kun je VANDAAG NOG veranderen.

Dus, wil je je website laten maken in Hoofddorp? Vraag dan nu die Gratis Demo-website aan!

Vraag nu een Gratis Demo-website aan!

Geen kosten & geen verplichtingen

Website laten maken Hoofddorp!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo kun je meteen zien dat we kwaliteitswerk leveren.

Laat je verrassen!
Vraag een GRATIS demo-website aan!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen?
We laten het je graag gewoon zien!

Vraag nu een demo-website aan voor jouw bedrijf.
Gewoon gratis en vrijblijvend.

We sturen je een e-mail met meer informatie.