nowweb.nl

Website laten maken in Hoofddorp?

Dus je wilt een website laten maken in Hoofddorp? Wat nou als je een mooie, nieuwe website bouwen kunt laten bouwen? Voor een vast maandbedrag. Zonder opstartkosten dus! En wat als je dan ook nog eens nergens aan vastzit. Een verdraaid goede website, bovendien. Hij werkt goed op mobile devices, is geoptimaliseerd voor zoekmachines én is makkelijk om zelf aan te passen.

Het kan écht: een meer dan goede, zakelijke website heb je al vanaf 25 euro per maand

Vraag nu een Gratis Demo-website aan!

Geen kosten & geen verplichtingen

Professionele website laten maken? Kies voor Nowweb.nl

Domeinnaam

Elke website heeft natuurlijk een domeinnaam nodig. Bij ons krijg je er gewoon eentje gratis bij je website. Je kunt kiezen voor een .nl .be .com of .eu domein.

E-mailadres

Bovendien krijg je ook een gratis mailbox bij je website. Kies zelf of je info@ voornaam@ of bijvoorbeeld hallo@ wilt gebruiken. En installeer je mail ook op tablet of smartphone.

Snelle hosting

Ook inbegrepen: supersnelle webhosting. Zo wordt jouw website snel geladen. Daar worden je bezoekers blij van. En daarnaast maken we zo ook Google blij.

Website ontwikkelaar in de buurt van Hoofddorp?

nowweb-website-laten-maken-hoofddorp

Als je een website wilt laten bouwen in Hoofddorp, dan wil je dit wel laten doen door een bedrijf dat je kunt vertrouwen. Dat is soms best lastig te bepalen. De meeste websitebouwers werken op afstand, waardoor je niet of nauwelijks contact met ze hebt. Kies je zomaar een website-ontwikkelaar op basis van een zijn eigen website of gaat je voorkeur uit naar een websitebouwer uit jouw directe omgeving met een bewezen staat van dienst?

Wij zijn Nowweb.nl uit Nieuw Vennep, onder de rook van Hoofddorp dus.

Mooie, moderne websites

Ben je als als Hoofddorpse ondernemer op zoek naar een partner voor jou webzaken? Wij zijn Tim & Jeroen van Nowweb.nl! We maakten ook al bedrijfswebsites voor collega-ondernemers uit de buurt, onder andere uit Hoofddorp, Nieuw-VennepLisse en Hillegom.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Kies ervoor je website te huren

Kies ervoor je website te huren

Heb je hier wel eens bij stilgestaan: je kunt ook je website huren. Dat biedt je veel voordelen, net als het huren van bijvoorbeeld een (bedrijfs)pand. Zo betaal je niet in één keer een flinke smak geld, maar gewoon een klein bedrag per maand of per jaar. En omdat service en onderhoud ook zijn inbegrepen, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Website laten maken in Hoofddorp

Maar misschien moeten we het gewoon zo samenvatten: als je je website huurt, weet je altijd waar je aan toe bent. Zowel financieel als qua service.

Inclusief service

Huur je je bedrijfswebsite bij Nowweb.nl? Dan kun je ook rekenen op onze service nadat de website live is. Wil je iets aanpassen en kom je er even niet uit of werkt er iets niet goed? Wij helpen je verder en lossen het voor je op!

Gratis demo-site

Stop met uitstellen!

Ken je dat?

Je weet al weken (zo niet maanden) dat je een nieuwe website wilt.

Je komt er alleen maar niet aan toe.

Dan is er weer een klant die haast heeft. Of de boekhouder heeft allerlei papieren nodig, die je moet opzoeken. En in de avonduren en het weekend wil het ‘thuisfront’ graag wat aandacht.

Zo schuift je website steeds weer een weekje op in je planning.

Wij hebben daar een simpele tip voor.

KAPPEN NOU! ?

Geen tijd is gewoon geen prioriteit. Ja, dat is een cliché. Maar clichés hebben vaak een kern van waarheid.

Je website is de kern van al je marketing- en salesactiviteiten. Met een website die niet goed genoeg is, gooi je elke dag een beetje geld weg. En dat is zonde.

Daar kun je VANDAAG NOG veranderen.

Dus, wil je je website laten maken in Hoofddorp?

Vraag dan nu die Gratis Demo-website aan!

Hoofddorp als uitstekende vestigingsplek voor ondernemers

Hoofddorp staat bekend als een zéér aantrekkelijke vestigingsplek voor ondernemers. Dit komt niet alleen door de centrale ligging, vlakbij luchthaven Schiphol en met diverse snelwegen op steenworp afstand, maar ook door het snel groeiende aantal inwoners. Hoofddorp is het grootste dorp van de gemeente Haarlemmermeer, die bestaat uit onder andere Badhoevedorp, Zwanenburg, Vijfhuizen en Nieuw-Vennep. Ook het aantal ondernemers dat zich in Hoofddorp heeft gevestigd, is de laatste periode snel gestegen.

Dit komt uiteraard niet alleen doordat de potentiële doelgroep hier gevestigd is, maar ook omdat er veel mogelijkheid is om samen te werken met andere lokale ondernemers. Samen ben je sterk toch? Twee van die ondernemers zijn wij, Tim & Jeroen, de mensen achter Nowweb.nl, gevestigd vlakbij Hoofddorp.

Nowweb.nl, letterlijk bij jou om de hoek

Laten we eerlijk zijn, ook wij plukken onze vruchten van de snelle groei van bedrijven in de gemeente Haarlemmermeer. Dat is wel logisch, we bieden ondernemers volledig kant-en-klare websites aan die direct te gebruiken zijn en dit tegen een zeer scherpe prijsstelling. Daarnaast zien véél Hoofddorpse ondernemers het als een groot voordeel dat Nowweb.nl letterlijk om de hoek zit: in Nieuw-Vennep. We weten dus wat er in dit specifieke gebied speelt en kunnen je dan ook prima adviseren als je je website wilt gebruiken om de lokale markt te bedienen.

Nu direct aanvragen!

Waarom een website huren veel voordelen biedt voor ondernemers

Ben jij een Hoofddorpse ondernemer en wil je de beschikking hebben over een website die volledig aansluit op jouw wensen en doelstellingen? Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om een website-pakket aan te schaffen en van iedere vrije minuut die je hebt, gebruikmaken om deze in te richten en aan te passen als dat nodig is.

Maar werkt dit ook in de praktijk?

  • Heb je voldoende budget om een website pakket aan te schaffen?
  • Heb je voldoende technische kennis om de website in te richten zoals je wilt?
  • Ben je volledig op de hoogte van de eisen die zoekmachines stellen aan vindbaarheid?
  • Heb je de tijd (en zin) om je website aan te passen en vooral je te verdiepen in hoe dit moet?

Heb je wel eens gedacht aan de optie om een website te huren?

Je betaalt een klein bedrag per maand om volledig ontzorgd te worden. Het is een beetje vergelijkbaar met een leaseconstructie. Je website is direct klaar voor gebruik en voldoet aan alle eisen.

Heb je vragen of problemen?

Je websitebouwer lost dit voor je op!

Jij kunt je aandacht volledig richten op het runnen van jouw onderneming… met behulp van je website uiteraard!

>> Wacht niet langer…. >>

Website laten maken Hoofddorp

Als ondernemer ben je altijd druk met je bedrijf.

Ben je niet bezig met je huidige klantenkring, dan ben je ongetwijfeld wel bezig met het kijken naar je mogelijkheden of de ontwikkelingen op de markt.

Als je eens nadenkt over wat je doet, zal het je misschien opvallen dat je druk bezig bent in je bedrijf en veel minder aan je bedrijf.

Vraag nu een Gratis Demo-website aan!

Geen kosten & geen verplichtingen

Website laten maken Hoofddorp!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo kun je meteen zien dat we kwaliteitswerk leveren.

Laat je verrassen!