nowweb.nl

Website laten maken in Lisse?

Ben je tevreden met je huidige website? Als in: écht superblij? Of kan het eigenlijk wel beter, mooier of gewoon anders? Laat ons een demo-website voor je maken en laat je verrassen. Onze websites werken bovendien goed op mobiele apparaten, zijn goed vindbaar voor Google én zijn makkelijk zelf aan te passen.

Wat wil je nog meer? Een goede, snelle website laten maken kan al vanaf 25 euro per maand

Wil jij dat ook? Gratis Demo!

Geen risico, je zit nergens aan vast

Geen bouwkosten

We rekenen geen opstart-, setup- of bouwkosten. Bij ons betaal je alleen een vast maandbedrag voor je website of webshop.

Maandelijks opzegbaar

Je abonnement bij Nowweb.nl is direct maandelijks opzegbaar. Dus maak je geen zorgen, je zet nergens aan vast.

Wij plaatsen je content

Stuur ons je teksten en afbeeldingen, je logo en je huisstijl. En wij doen de rest. Dat scheelt jou een hoop tijd (en stress).

Waarom kiezen voor een webdesigner uit de regio?

Waarom kiezen voor een webdesigner uit de regio?

Je zou zeggen dat het internet heeft gezorgd dat grenzen verdwenen zijn en afstanden kleiner werden. Dat is ook zeker zo, maar laten we eerlijk zijn: als je op zoek bent naar een betrouwbaar webbureau, dan is de kans groot dat je eerst in je eigen omgeving kijkt.

Webbouwer uit de Bollenstreek

Als je in Lisse woont of met je bedrijf in de Bollenstreek bent gevestigd, kies je toch het liefst voor een websitebouwer uit de regio van Lisse. Dit geeft niet alleen een beter gevoel, maar je weet ook zeker dat dit bedrijf weet wat er speelt in de lokale markt. Dit is op SEO-gebied ook handig, zeker als je je richt op een doelgroep in de regio van Lisse en er zijn immers véél bedrijven die dat doen.

Goede, betaalbare websites

Wil je een website laten maken in Lisse? Neem dan eens contact op met Tim & Jeroen van Nowweb.nl, jouw professionele web designer om de hoek. We  werkten al voor allerlei ondernemers uit de omgeving, zoals Lisse, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

 • Gratis domeinnaam
 • Gratis mailbox
 • Gratis hosting
 • SSL-certificaat, ook gratis
 • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Lisse, een interessant gebied voor ondernemers

website per maand

Lisse is een van de oudste plaatsen van Nederland en tevens ook één van de bekendere plaatsen van ons land. Dit komt uiteraard vooral door de bloembollen. De Keukenhof is bijvoorbeeld zeer bekend bij toeristen in zowel het binnen- als het buitenland. Busladingen vol met toeristen komen ieder jaar weer naar de bollenstreek om te genieten van de prachtige bloemenzee.

Website laten maken Lisse

Dat is natuurlijk ook prima te doen, want Lisse is goed bereikbaar. De plaats ligt niet ver van zowel de A4 als de A44. Dit is ook één van de reden dat er veel ondernemers in dit gebied gevestigd zijn en dat zijn niet alleen ondernemers die actief zijn in de bloembollen.

Gratis Demo aanvragen

Nowweb.nl, een bekende naam in Lisse

Veel ondernemers die in Lisse actief zijn, maken gebruik van een website van Nowweb.nl. Want naast de bovengenoemde voordelen als betrouwbaarheid en lokale kennis, sluit ons concept in veel gevallen perfect bij de praktische wens van ondernemers aan: de beschikking hebben over een professionele website. Zonder hier zelf véél omkijken naar te hebben. Veel ondernemers kunnen immers hun tijd wel beter besteden!

De 10 plussen van Nowweb.nl

 • Professionele website
 • Domeinregistratie
 • Hosting
 • Onderhoud en diverse plug-ins
 • Zoekmachine-optimalisatie
 • SSL-certificaat
 • Veel schijfruimte (1GB)
 • Service & support
 • Scherpe prijsstelling
 • Persoonlijke service

Nu GRATIS uitproberen?

Vraag nu zonder verplichtingen jouw demo website aan. Een betere manier om het uit te proberen is er niet!

Professionele website of webshop in jouw huisstijl laten maken

Je website is uiteraard jouw visitekaartje. Iedereen die geïnteresseerd is in jouw onderneming, zal op jouw website of in jouw webshop een kijkje nemen. En dit geeft het belang van jouw digitale etalage aan. Hier moet dus ieder detail van kloppen! Heb jij als ondernemer de mogelijkheden, de technische kennis én de tijd om een website zelf te bouwen, te onderhouden en de updates te integreren? Véél ondernemers zullen deze vraag niet bevestigend kunnen antwoorden.

Want de meeste ondernemers in de duin- en bollenstreek (die actief zijn in plaatsen als Lisse, Hillegom, Sassenheim of Noordwijkerhout) hebben het immers al druk genoeg!

Waarom kies je er dan niet voor om een professionele website in jouw huisstijl te laten maken en voor een vast bedrag per maand je website te leasen? Hiermee ontneem je jezelf veel zorgen! Als we zeggen dat je hier een vast bedrag van slechts 25 euro per maand voor hoeft te betalen, is dit voor veel ondernemers immers een absolute no-brainer!

Nowweb.nl uit de directe omgeving van Lisse

Laten we meteen even van de gelegenheid gebruikmaken om ons kort voor te stellen. Wij zijn Tim en Jeroen, de ambitieuze websitebouwers achter Nowweb.nl. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep. We komen dus uit de directe omgeving van Lisse.

Onze doelstelling is eenvoudig: wij willen ondernemers een website aanbieden die volledig aansluit op hun wensen en doelstellingen, waaraan ze bovendien zo min mogelijk hoeven te doen. Doordat we zelf ook ondernemer zijn en uiteraard ook veel met andere ondernemers in contact komen, weten we precies wat erbij komt kijken!

Dat veel ondernemers ons concept zeer waarderen blijkt wel uit onze track record. We hebben al veel websites en webshops gemaakt voor ondernemers uit onder andere Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Gouda, Zoetermeer, Sassenheim, Noordwijk en Hillegom.

GRATIS Demo-website

Website leasen, korte uitleg over onze constructie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

We zullen je uitleggen hoe onze lease-constructie voor websites werkt.

Leasen zorgt voor gemak en zekerheid.

Wij bouwen een gloednieuwe website voor je, die uiteraard is vormgegeven in jouw huisstijl.

Deze website wordt kant-en-klaar voor je opgeleverd.

Kortom, het enige wat je moet doen, is deze verder inrichten en vormgeven op de manier zoals je dit wilt, maar dit zal géén probleem zijn. We werken immers met WordPress, het meest gebruiksvriendelijke systeem dat je maar kunt bedenken. Je kunt op ieder gewenst moment je website aanpassen, zaken toevoegen of weghalen.

Mocht je niet helemaal thuis zijn met dit systeem, ook dat is géén probleem. Op onze website staan namelijk veel duidelijke gebruikershandleidingen en explainerblogs. En anders zijn wij er nog voor je. Je kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Ook ontzorgen we je volledig en zorgen wij ervoor dat je géén omkijken hebt naar je website. Zo zorgen wij voor het onderhoud, dat de nieuwe updates geïnstalleerd worden en uiteraard voor de zoekmachine-optimalisatie, want het is natuurlijk wél de bedoeling dat je website gevonden wordt.

Tot slot, voor het hele pakket, betaal je een vast bedrag van 25 euro per maand.

Je leest het goed, dit is géén tikfout …

Websitebouw én onderhoud in Lisse

Eerst zien dan geloven?

Ook dat kan bij Nowweb.nl!

Vraag hier vrijblijvend een GRATIS voorbeeldwebsite aan.

Ook die personaliseren we voor je om je het best mogelijke beeld te geven.

Je zit nergens aan vast.

Een betere manier om het leasen van een website uit te proberen is er niet!

Wil jij dat ook? Gratis Demo!

Geen risico, je zit nergens aan vast

Website laten maken Lisse!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo kun je meteen aan de slag met jouw nieuwe website.

Laat je verrassen!