nowweb.nl

Website laten maken in Lisse?

Ben je tevreden met je huidige website? Als in: écht superblij? Of kan het eigenlijk wel beter, mooier of gewoon anders? Laat ons een demo-website voor je maken en laat je verrassen. Onze websites werken bovendien goed op mobiel en tablet, worden goed gevonden in Google én zijn eenvoudig te beheren.

Wat wil je nog meer? Een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand

Wil jij dat ook? Gratis Demo!

Geen risico, je zit nergens aan vast

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen, dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies voor een web designer uit de regio

Kies voor een web designer uit de regio

Wil je een website laten maken in Lisse? Kies dan voor lokale kwaliteit. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep, vlakbij Lisse, dat in de Duin- en Bollenstreek ligt. Met in de buurt plaatsen als Hillegom, Sassenheim en Noordwijkerhout.

Ondernemerschap in Lisse

Wist je dat Lisse een van de oudste plaatsen van Nederland is? Al meer dan 800 jaar oud! Het dorp is vooral bekend als toeristische attractie, dankzij de Keukenhof. Maar Lisse is ook handig gelegen aan de A44 en vlakbij de A4, en daarom ook voor ondernemers een perfecte locatie om een bedrijf te vestigen. Daar heb jij als ondernemer vast ook profijt van.

Goede, betaalbare websites

Waar je als ondernemer in Lisse ook profijt van hebt? Precies! Van het feit dat er een professionele web designer om de hoek zit: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We maakten al verschillende websites en webshop voor ondernemers uit de regio, onder andere uit Lisse, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Jouw website, jouw huisstijl

Jouw website, jouw huisstijl

Wil je een website laten maken in Lisse? Vertel ons dan wat je wensen zijn en we maken een mooie, moderne website speciaal voor jouw bedrijf. En natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw huisstijl: welke kleuren en lettertypes gebruik je bijvoorbeeld in je logo of op je visitekaartje? Samen met jou gaan we aan de slag tot er iets moois staat waarmee je echt superblij bent.

Veiligheid inbegrepen

Kies je voor een website van Nowweb.nl? Verstandig! Want dan is de beveiliging van je website ook meteen geregeld. Alle websites die we bouwen, krijgen gratis een zogeheten SSL-certificaat. En we treffen diverse maatregelen om hackers buiten de deur te houden.

Wil jij dat ook? Gratis Demo!

Geen risico, je zit nergens aan vast

Website laten maken Lisse!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo kun je meteen aan de slag met jouw nieuwe website.

Laat je verrassen!
Vraag een GRATIS demo-website aan!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen?
We laten het je graag gewoon zien!

Vraag nu een demo-website aan voor jouw bedrijf.
Gewoon gratis en vrijblijvend.

We sturen je een e-mail met meer informatie.