nowweb.nl

Website laten maken in Zoetermeer?

Dus je wilt een website laten maken in Zoetermeer? Als ondernemer heb je wel wat beters te doen dan zelf aan een nieuwe website te gaan zitten prutsen. Toch? Idee: als wij nou je website bouwen, dan heb jij tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen. We maken behoorlijk goede websites: die goed werken op mobiel en tablet, goed worden gevonden in Google én eenvoudig te beheren zijn.

Dat kan! Een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand

Nu gratis proberen!

Gewoon gratis & vrijblijvend

Professionele website laten maken? Kies voor Nowweb.nl

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen, dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies voor een webbouwer om de hoek

Kies voor een webbouwer om de hoek

Wil je een website laten maken in Zoetermeer? Kies dan voor lokale kwaliteit. Nowweb.nl is gevestigd in Bleiswijk, vlakbij Zoetermeer. Met in de buurt onder andere Berkel en Rodenrijs, Leidschenveen en Nootdorp.

Ondernemerschap in Zoetermeer

Zoetermeer gaat al even mee, volgens de gemeente zelf al zo’n 1000 jaar. Onder meer dankzij de ligging aan een belangrijke vaarroute tussen Leiden en Delft destijds. En ook tegenwoordig is de stad een uitstekende plek voor ondernemers, dankzij de ligging aan de A12 en vlakbij de A4. Dat biedt jouw onderneming ongetwijfeld ook kansen.

Prettig samenwerken

Wat jouw als Zoetermeerse ondernemer nog meer kansen biedt? Precies! Van het feit dat er een servicegerichte webdeveloper om de hoek zit: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We verzorgden al diverse websites en webshop voor ondernemers uit de regio, onder meer uit Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer en Gouda.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Geen opstartkosten, vast maandbedrag

Geen opstartkosten, vast maandbedrag

Wil je een website laten maken in Zoetermeer? Misschien vraag je je af: zijn er geen opstartkosten? Of bouwkosten of hoe je het ook wilt noemen? Het antwoord is simpel: nee, die zijn er niet. We vragen alleen een vast, laag maandbedrag. That’s it.

Waarom? Heel simpel, omdat je website nooit af is. Zo zijn er elk maand diverse updates voor WordPress. Of voor een van de circa twintig plug-ins die we gebruiken. Die updates verzorgen wij voor je. Of misschien heb je hulp nodig bij het maken van nieuwe content. Ook daarvoor kun je gewoon bij ons terecht. Nu en in de toekomst.

Inclusief webhosting

Heb je al een website? Dan betaal je waarschijnlijk elke maand of elk jaar voor de hosting van je site? Kies je voor Nowweb.nl, dan hoeft dat niet meer. Want ook de webhosting is bij het abonnement inbegrepen. En zo wordt je website ook nog eens lekker snel.

Geen opstartkosten

Bij ons betaal je niet in één keer een flink bedrag, maar elke maand een klein, vast bedrag. We rekenen dus ook geen opstartkosten.

Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast. Bevalt onze dienst niet? Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen, maar je kunt gewoon opzeggen. De opzegtermijn is een maand.

Onderhoud & service

Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website achter de schermen. Denk aan het updaten van WordPress en de diverse plug-ins. Ook helpen we je graag als je vragen hebt.

Wil je liever even persoonlijk contact. Geen probleem!

Wil je liever even persoonlijk contact. Geen probleem!

Jeroen

mede-oprichter nowweb.nl

Maak nu een belafspraak

Doe je graag alles zelf?

En zeg je dan iets als: “Ja, want dan gebeurt het tenminste goed. Want dan gaat het sneller. Of want overdragen kost teveel tijd. Of…”

SMOESJES! 😉

Heb je wel eens naar je eigen to do list gekeken? Hoeveel bullets stonden er gisteren ook? En eergisteren?

Precies!

Dat werkt dus niet. Wat wel werkt? Delegeren! Leer werk uit te besteden. Om te beginnen je website!

Je website kun je gewoon laten bouwen.

Ja, dat kost – een beetje – geld, maar het levert je heel veel TIJD op. En het bespaart je ook nog eens heel veel STRESS.

Want elke dag dat je website niet goed genoeg is, loop je klanten mis. En dat is zonde.

Daar kun je VANDAAG NOG veranderen.

Dus, wil je je website laten maken in Zoetermeer? Vraag dan nu die Gratis Demo-website aan!

Nu gratis proberen!

Gewoon gratis & vrijblijvend

Website laten maken Zoetermeer!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo hebben we meteen iets concreets om over verder te praten.

Laat je verrassen!
Vraag een GRATIS demo-website aan!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen?
We laten het je graag gewoon zien!

Vraag nu een demo-website aan voor jouw bedrijf.
Gewoon gratis en vrijblijvend.

We sturen je een e-mail met meer informatie.