nowweb.nl

Website laten maken in Zoetermeer?

Wil je een website laten maken in Zoetermeer? Als ondernemer heb je wel wat beters te doen dan zelf aan een nieuwe website te gaan zitten prutsen. Toch? Idee: als wij nou je website bouwen, dan heb jij tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen. We maken behoorlijk goede websites: die ook goed worden getoond op mobiele apparaten, waarbij de SEO zeer goed is geregeld én die je gemakkelijk zelf kunnen bewerken.

Dat kan! Een topwebsite met een professioneel design heb je al vanaf 25 euro per maand

Nu gratis proberen!

Gewoon gratis & vrijblijvend

Professionele website laten maken? Kies voor Nowweb.nl

Website leasen

Waarom zou je kopen? Je kunt beter je website leasen! Betaal niet vooraf een hoop geld, maar gewoon een klein, vast bedrag per maand. Zo weet je waar je aan toe bent.

Persoonlijke service

Bij Nowweb.nl heb je gewoon direct contact met de twee eigenaren: Jeroen & Tim. Aangenaam! We helpen je graag verder met je website, ook nadat we live zijn.

Inclusief formulieren

Wil je een contactformulier op je website? Of bijvoorbeeld een offerte-formulier? Geen probleem! Zo werf je nog sneller en eenvoudiger nieuwe klanten voor je bedrijf.

De webdesigner bij jou om de hoek in Zoetermeer

webdesign zoetermeer, website-ontwerp zoetermeer

Zoetermeer is al vele jaren lang een interessant gebied voor ondernemers. In het verre verleden was de ligging aan de vaarroute tussen Leiden en Delft erg interessant. Tegenwoordig is deze plaats zeer interessant, omdat hij direct naast de A12 en nabij de A4 ligt. Je ziet dan ook dat véél ondernemers zich zijn gaan vestigen in Zoetermeer of in de directe omgeving.

En wij zijn daar een voorbeeld van. Nowweb.nl is immers onder meer gevestigd in Nieuw-Vennep. Je kunt dus de keuze maken voor een webbouwer die bij jou om de hoek in Zoetermeer zit.Waarom zou je dan nog verder kijken?

Prettig samenwerken in Zoetermeer

Ben je een ondernemer uit Zoetermeer of omstreken en wil je de beschikking hebben over een professionele site of online shop, zonder dat je er veel tijd of geld in hoeft te steken? Maak dan kennis met Tim & Jeroen van Nowweb.nl. We verzorgden al verscheidene websites en webwinkels voor bedrijven uit de buurt, onder meer uit Nieuw-Vennep, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer en Gouda.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

 • Gratis domeinnaam
 • Gratis mailbox
 • Gratis hosting
 • SSL-certificaat, ook gratis
 • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Geen opstartkosten, vast maandbedrag

wat voor ondernemer ben jij?

Overweeg je om een website te laten maken in Zoetermeer? Misschien vraag je je af: zijn er geen opstartkosten? Of bouwkosten of hoe je het ook wilt noemen? Het antwoord is simpel: nee, die zijn er niet. We vragen alleen een vast, laag maandbedrag. That’s it.

Website te laten maken Zoetermeer

Waarom? Heel simpel, omdat je website nooit af is. Zo zijn er elk maand diverse updates voor WordPress. Of voor een van de circa twintig plug-ins die we gebruiken. Die updates verzorgen wij voor je. Of misschien heb je hulp nodig bij het maken van nieuwe content. Ook daarvoor kun je gewoon bij ons terecht. Nu en in de toekomst.

Inclusief webhosting

Heb je al een website? Dan betaal je waarschijnlijk elke maand of elk jaar voor de hosting van je site? Kies je voor Nowweb.nl, dan hoeft dat niet meer. Want ook de webhosting is bij het abonnement inbegrepen. En zo wordt je website ook nog eens lekker snel.

Gewoon even gratis testen?

Doe je graag alles zelf?

En zeg je dan iets als: “Ja, want dan gebeurt het tenminste goed. Want dan gaat het sneller. Of want overdragen kost teveel tijd. Of…”

SMOESJES! ?

Heb je wel eens naar je eigen to do list gekeken? Hoeveel bullets stonden er gisteren ook? En eergisteren?

Precies!

Dat werkt dus niet. Wat wel werkt? Delegeren! Leer werk uit te besteden. Om te beginnen je website!

Je website kun je gewoon laten bouwen.

Ja, dat kost – een beetje – geld, maar het levert je heel veel TIJD op. En het bespaart je ook nog eens heel veel STRESS.

Want elke dag dat je website niet goed genoeg is, loop je klanten mis. En dat is toch meer dan zonde?

Daar kun je VANDAAG NOG verandering in brengen!

Vraag nu die Gratis Demo-website aan!

Nowweb.nl uit Bleiswijk, om de hoek bij Zoetermeer

Laten we van de gelegenheid gebruikmaken om ons even voor te stellen: wij zijn Tim en Jeroen. Je kunt ons het beste omschrijven als twee ambitieuze ondernemers, die zichzelf als doel gesteld hebben om bedrijfssites te ontwikkelen die volledig aansluiten op het behoeftepatroon van ondernemers. Omdat we zelf ondernemers zijn, weten we perfect wat deze behoefte is!

Zorgeloos de beschikking hebben over een supergoede website die volledig gepersonaliseerd is, zonder dat er veel tijd en geld in gestoken hoeft te worden. Als je kijkt naar hoeveel ondernemers in Zoetermeer en wijde omgeving, gebruikmaken van onze websites, bewijst dit dat ons aanbod van grote toegevoegde waarde is.

En dat is inclusief:

 • De bouw van een gepersonaliseerde website
 • De beschikking over een eigen domeinnaam
 • Het hosten van de website
 • Het verrichten van onderhoud
 • Het integreren van updates en nieuwe plug-ins
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Persoonlijke service en support
 • SSL-veiligheidscertificaat
 • Schijfruimte van 1 GB

>> Dat wil ik ook! En gratis proberen, graag! <<

Website bouwen én onderhouden, zelf doen of lekker uitbesteden?

Veel ondernemers stellen zich de volgende vraag: website maken en onderhouden, zelf doen of uitbesteden? Je to-do list geeft je vaak al het antwoord.

Als succesvolle ondernemer ben je vaak druk in de weer om alle balletjes hoog te houden.

Ondernemen is topsport

Het is bijna topsport om niet alleen je bestaande klanten tevreden te houden, maar ook te kijken naar nieuwe kansen en de marktontwikkelingen, en dan zit de concurrentie ook nog niet stil! Kun jij het digitale (marketing)balletje er ook nog bij hebben?

Dit laatste balletje is best een zwaar balletje. Het bouwen en onderhouden van een website kost veel tijd (en dan nog steeds ook geld). Ook de ontwikkelingen op dat gebied volgen elkaar in een hoog tempo op!

Waarom zou dit niet gewoon delegeren?

Zeker als het tegen een hele scherpe prijs kan? Er zit een websitebouwer vlak bij jou in de buurt van Zoetermeer die een uitstekend aanbod heeft: Nowweb.nl.

Gratis proberen aanvragen?

Website-ontwikkeling in Zoetermeer

Eerst zien dan geloven?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een GRATIS demo-website aan.

Dan kun je met eigen ogen zien wat jouw mogelijkheden zijn en het gemak ervan ervaren!

Nu gratis proberen!

Gewoon gratis & vrijblijvend

Website laten maken Zoetermeer!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo hebben we meteen iets concreets om over verder te praten.

Laat je verrassen!