nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Website laten maken in Rotterdam?

Wil je een website laten maken in Rotterdam? Dan ben je bij Nowweb.nl aan het juiste adres! Stel je eens voor: je kunt een complete, splinternieuwe website laten maken. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand. Dus ook géén opstartkosten.

Bovendien is het nog een supermooie website ook. Hij werkt goed op tablets en telefoons, wordt goed gevonden in Google én is zeer gebruiksvriendelijk. En wij plaatsen je teksten, beelden en video’s in de website voor je.

Nieuwsgierig? Probeer het nu gratis!

Website laten maken in Rotterdam

Als ondernemer heb je waarschijnlijk weinig zin om zelf een nieuwe website te gaan zitten maken. Toch? Je kunt je tijd wel beter besteden. Tegelijk heb je niks aan half werk: je website is een belangrijke spil in je bedrijf. Die moet dus gewoon goed zijn!

Een webbureau uit (de regio van) Rotterdam

Je zou zeggen dat het internet zorgt dat grenzen verdwijnen en afstanden kleiner worden. Dat is ook zeker zo, maar laten we eerlijk zijn: als je op zoek bent naar een betrouwbare websitebouwer, dan is de kans groot dat je eerst in je eigen omgeving kijkt. Toch?

Wij werken vanuit Nieuw-Vennep (Noord-Holland) en Bleiswijk (Zuid-Holland), dus we zitten bij jou in de buurt. En bieden die persoonlijke service die je zoekt, want je hebt altijd direct contact met een van de twee eigenaren, Tim en Jeroen.

Perfect dus, wil je een website laten maken in Rotterdam.

Onze abonnementen voor je website in Rotterdam

Bij Nowweb.nl heb je keuze uit drie verschillende abonnementen voor je website of webshop: Compleet, Plus en Pro. Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen. Je hebt al een complete website vanaf 25 euro per maand (jaarabonnement).

En zelfs ons goedkoopste abonnement is rijk gevuld:

  • Gratis webhosting
  • Gratis domeinnaam
  • Gratis SSL-certificaat
  • WordPress
  • Google Analytics
  • Yoast SEO
  • En nog veel meer…

Stop met uitstellen!

Ken je dat?

Je weet al weken (zo niet maanden) dat je een nieuwe website wilt. Je komt er alleen maar niet aan toe.

Dan is er weer een klant die haast heeft. Of de boekhouder heeft allerlei papieren nodig, die je moet opzoeken. En in de avonduren en het weekend wil het ‘thuisfront’ graag wat aandacht. Zo schuift je website steeds weer een weekje op in je planning.

Wij hebben daar een simpele tip voor.

KAPPEN NOU! 😉

Geen tijd is gewoon geen prioriteit. Ja, dat is een cliché. Maar clichés hebben vaak een kern van waarheid. Je website is de kern van al je marketing- en salesactiviteiten. Met een website die niet goed genoeg is, gooi je elke dag een beetje geld weg. En dat is zonde.

Daar kun je VANDAAG NOG veranderen.

Dus, wil je je website laten maken in Rotterdam? Vraag dan direct een Gratis Demo aan!

Nieuwsgierig? Probeer het nu gratis!

Inclusief onderhoud en support

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een website-abonnement bij ons? Dat je er niet alleen voorstaat! Wij zorgen namelijk voor alle technische zaken, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Binnen het abonnement zorgen wij bijvoorbeeld voor de regelmatige updates van WordPress en plug-ins, voor bug fixes en voor dagelijkse backups. Ook voegen we regelmatig extra features en functionaliteiten toe. Tot slot bieden we goede en persoonlijke support. Dus als je ergens niet uitkomt, dan kun je altijd even bellen of mailen en dan helpen we je gratis weer op weg.

Gratis demo-website laten maken in Rotterdam

Veel ondernemers in Rotterdam maken al gebruik van onze diensten. Dus waar wacht je nog op? Wil je een website laten maken in Rotterdam? Neem dan contact op met Tim & Jeroen van Nowweb.nl.

Zo kun je bijvoorbeeld gratis en vrijblijvend een demo-website laten maken. Zo kun je zien wat we in huis hebben en hebben we meteen iets concreets om over verder te praten.

Wil jij dat ook? Probeer het gratis!

Geen risico, je zit nergens aan vast.

Volg ons op social media!