nowweb.nl

WordPress website laten maken

Je hebt waarschijnlijk al genoeg dingen aan je hoofd als ondernemer. Daarbij zit je niet te wachten op hoge kosten voor het laten maken van een website. Maar dat is ook helemaal niet nodig! Een WordPress website laten maken kun je gerust aan ons overlaten. Wij bieden een compleet pakket voor je website waarin alle benodigde functionaliteiten zijn inbegrepen. Daarvoor hoef je niet meteen een torenhoog bedrag te betalen. Wij maken WordPress websites die qua kosten op een bedrag vanaf 25 euro per maand liggen. Hierbij zit dan gelijk alles inbegrepen wat nodig is om je website draaiende te houden.

In vier stappen een Wordpress site laten maken

In vier stappen een Wordpress site laten maken

Allereerst kun je een gratis demo aanvragen door een korte vragenlijst in te vullen. Na 1 werkdag ontvang je de WordPress site al in je mailbox. Dit is een interactie demo-site die speciaal is gemaakt voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je de website rustig bekijken en geef je feedback op de gemaakte site. Daarna kun je je eigen brandmateriaal aanleveren zodat we de site helemaal in je eigen stijl kunnen maken. Ook zullen wij de content plaatsen die je aanlevert en voeren wij de aanpassingen op basis van je feedback. Als je ons een WordPress website laat maken, kun je dus rekenen op een gepersonaliseerde werkwijze.

Vervolg van een WordPress site laten maken

Zodra we jouw feedback hebben verwerkt gaan we live. De gemaakte site via WordPress werkt dan op je eigen domeinnaam. De site is zo ontworpen dat de website ook werkzaam is op je telefoon en tablet. Daarbij is deze geoptimaliseerd voor Google volgens de laatste inzichten op het gebied van SEO.  Laat geheel vrijblijvend je WordPress site bij ons maken en maak indruk op je klanten en vergroot je omzet. Je kunt zelf wijzigingen doorvoeren en wat eenvoudige aanpassingen doen. WordPress is namelijk een zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Je kunt bijvoorbeeld zelf blogs inclusief afbeeldingen online plaatsen.

Wordpress website laten maken kosten

Wordpress website laten maken kosten

Er zitten handige features inbegrepen wanneer je een WordPress website laat opmaken. Dit wordt allemaal geleverd voor een vast bedrag per maand. Voor het laten maken van een professionele website heb je dus niet te maken met hoge kosten. Zo hoef je dus geen hoge opstartkosten te betalen maar betaal je een klein bedrag per maand. Hier zit je trouwens niet aan vast want onze service is per maand opzegbaar. Anders betaal je gemakkelijk in één keer een aantal duizenden euro’s en dat hoeft nu niet.

Veiligheid bij het laten maken van een WordPress website

Wanneer je je website officieel online publiceert, wil je dat klanten je website veilig kunnen bezoeken. Wij zorgen er voor dat hackers hun slag niet kunnen slaan op jouw site. Zo krijgt iedere website bij ons een SSL-certificaat. Daardoor kan je je klanten een veilige surfervaring bieden. Deze klanten kunnen ook gemakkelijk met jou in contact komen. Zo kunnen ze via je website vragen stellen door middel van het contactformulier. Zodra iemand dit formulier heeft ingevuld, ontvang je daar een e-mail van.

Handige extraatjes bij het laten maken van een Wordpress website

Handige extraatjes bij het laten maken van een Wordpress website

Het maakt niet of je nou wel of niet een domeinnaam bezit, want in beide gevallen kunnen we voor je aan de slag. Als je al een domeinnaam hebt koppelen we deze aan je nieuwe site. In het andere geval wordt er een domeinnaam voor je aangevraagd. Verder zullen wij uiteraard zorgen voor de webhosting. Op die manier werkt jouw website altijd snel waardoor bezoekers niet zomaar wegklikken omdat het laden lang duurt. De hosting van je site komt dus ook op ons bordje terecht.

Wist je dat je ook een gratis e-mail adres krijgt als je bij ons een WordPress website laat maken? Dit staat wel zo professioneel en zo sluiten alle systemen handig op elkaar aan. Deze mail kun je instellen op alle mobiele apparaten die je gebruikt.

Alles geregeld bij het laten maken van een WordPress website

Bovenstaande dingen worden dus allemaal voor jou geregeld. Stel je eens voor dat je in een korte tijd een professionele website op poten hebt staan. Hier heb je zelf nauwelijks werk aan gehad en het kost je slechts een vast bedrag per maand waardoor je niet te maken hebt met hoge opstartkosten. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een demo aan!