nowweb.nl

Chat live met bezoekers op je website

De bezoekers van je website zijn vaak potentiële klanten. Die wil je natuurlijk binnenhalen. Met een chat tool in je website kun je snel en persoonlijk antwoord geven op hun vragen. Op zoek naar de juiste tool? Wij hebben vast een selectie voor je gemaakt.

Notifications

Betere sales én klantenservice

Uit onderzoek blijkt dat een chat tool vaak een positief effect op de sales heeft. Maar ook je huidige klanten weten je zo wellicht beter te vinden, dus ook met het oog op goede klantenservice is een chat-functie een goed idee.

JivoChat

We adviseren JivoChat al enige tijd naar tevredenheid aan onze klanten. Ze bieden een goede gratis versie en een zeer betaalbare professionele versie, zeker gezien alle functionaliteiten die zijn inbegrepen. Er is ook een mobiele app voor iOS en Android. Verder vinden we de Nederlandstalige website een pre.

JivoChat

Chatra

Zelf gebruiken we Chatra op onze website, met name vanwege de koppeling met ons e-mailprogramma. Ook Chatra biedt een gratis versie (naast twee betaalde opties) en heeft mobiele apps. Deze chat tool werkt ook met meertalige websites.

Chatra

Smartsupp

Uniek aan Smartsupp is dat je er ook video-opnames mee kunt maken: zo kun je zien hoe je bezoekers door je website navigeren. Verder, gratis versie: check. Mobiele apps: check. Nederlandstalige website én dashboard: check.

Smartsupp

PureChat

Op zoek naar een zeer complete chattool? Kijk dan ook eens naar Pure Chat. Wel iets duurder dan de eerder tools hierboven, maar daar krijg je dan ook veel features voor. Zoals integraties met o.a. SalesForce, MailChimp en Slack. Er is geen gratis versie, maar wel een Free Trial voor 30 dagen.

PureChat

Sendinblue

Wij kenden Sendinblue al als een mailing tool, maar dit Franse bedrijf timmert aardig aan de weg. Ben je dus op zoek naar een complete marketingtool die ook een chat-functie biedt? Check dan Sendinblue eens. Er is ook een gratis versie.

Sendinblue

Kies ook voor Nowweb.nl

Wil je ook een website met een goede chat tool? Sluit dan nu een abonnement af bij Nowweb.nl.

Wij bouwen, hosten en onderhouden je website voor een vast maandbedrag. En met vragen kun je altijd bij ons terecht!

Sluit je abonnement af

Even niet online?

Je hoeft heus niet 24/7 online te zijn. Sterker nog, de meeste chat tools bieden de mogelijkheid om een kort formulier te tonen als je offline bent. Zo kun je op een eenvoudig manier contactgegevens van ‘warme leads’ verzamelen.

Wil jij ook een chat tool?

Maar kun je niet kiezen?

Mail, bel of chat ons gerust!

info@nowweb.nl
085 – 303 00 95
Facebook Messenger

Stel ons gerust een vraag!