nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Veilig en snel online betalingen ontvangen

In jouw webshop kunnen je klanten direct online betalen voor jouw producten of diensten. En dat moet uiteraard snel, veilig en betaalbaar gebeuren. Om die reden werken wij voor al onze webshops met de Nederlandse payment provider Mollie.

Online shopping

Simpel & snel geregeld

Eenvoudiger kan het niet: meld je online aan bij Mollie – geen papierwerk nodig dus. Wacht tot je webshop is goedgekeurd. En wij zorgen voor de koppeling met je webshop.

Zo kun jij snel beginnen met geld verdienen.

Meld je aan bij Mollie

20+ betaalmethodes

Met Mollie kun jij alle bekende betaalmethodes aanbieden in je webshop, zoals iDeal en creditcards als Visa en Mastercard. Maar bijvoorbeeld ook PayPal, Klarna en Apple Pay. En zelfs internationale betalingen via Bancontact (België) of Sofort Banking (acht landen in Europa).

20+ betaalmethodes

Cadeaubonnen

Laat je klanten eenvoudig betalen met een cadeaukaarten. Met Mollie kun je onder meer betalingen accepteren met de Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart, Fashioncheque en YourGift.

Cadeaubonnen

Veilige betalingen

Bij betalingen via internet is de veiligheid natuurlijk heel belangrijk. Mollie voldoet aan alle beveiligingseisen, zoals PCI-DSS, ISO en PSD2. Zo kunnen jij en je klanten gebruikmaken van een veilig, stabiel en betrouwbaarheid betaalplatform.

Veilige betalingen

Eerlijke tarieven

Bij Mollie betaal je niet voor een abonnement, ook zijn er geen minimumkosten. Je betaalt alleen als je zelf ook geld verdient: voor een geslaagde transactie. Zo kost een iDeal-betaling bijvoorbeeld maar 29 cent.

Nu aanmelden

Dit is Mollie

Persoonlijke checkout

Omdat al meer dan 125.000 webshops werken met Mollie, herkennen en vertrouwen jouw klanten je betaalpagina. Bovendien kun je jouw checkout-pagina personaliseren met een eigen afbeelding en jouw logo. Dat zorgt voor nog betere conversie!

Persoonlijke checkout

Handig dashboard

In het dashboard van Mollie vind je een overzicht van alle betalingen in jouw webshop. En je kunt eenvoudig zoeken en filteren op periode en betaalmethode. De handige statistieken bieden je snel inzicht in je omzet per periode.

Handig dashboard

Kies ook voor Nowweb.nl

Wil je ook een webshop met de betaalmogelijkheden van Mollie? Sluit dan nu een abonnement af bij Nowweb.nl.

Wij bouwen, hosten en onderhouden je website voor een vast maandbedrag. En met vragen kun je altijd bij ons terecht!

Start nu met je webshop

Vragen over Mollie?

Stel ze hier!

Mail, bel of chat ons gerust!

info@nowweb.nl
085 – 303 00 95
Facebook Messenger

Vul hieronder je contactgegevens in