nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Maak van je website een webshop

Verkoop je fysieke producten, maar heb je nog geen webshop? Een gemiste kans! Want door je producten ook online te verkopen, kun je op een eenvoudige manier meer omzet maken.

Maar ook voor diensten of digitale producten biedt een webshop extra omzetkansen.

Online shopping

Verkoop je producten ook online

Heb je al een ‘stenen winkel’ waar je je producten verkoopt, dan is de stap naar webshop klein. Maar ook als je hoofdzakelijk diensten aanbiedt, is de kans groot dat je daarbij ook fysieke producten verkoopt. Denk aan een haarsalon die ook haarproducten verkoopt. Of aan een hovenier die planten en tuingereedschap aanbiedt.

Nu upgraden

Meer gemak voor jouw klanten

Door je producten online aan te bieden, maak je het nog makkelijker voor je vaste klanten om deze producten bij jou te kopen (en niet ergens anders).

Zo kunnen ze immers 24/7 bij je terecht.

Meer gemak voor jouw klanten

Vergroot je doelgroep

Bovendien kun je je producten dankzij je webshop ook verkopen aan nieuwe klanten, die jouw bedrijf nog niet kennen. Zo vergroot je dus eenvoudig je doelgroep. Ook voor de diensten die je aanbiedt.

Vergroot je doelgroep

Meer bezoek op je locatie

Als je in je webshop ook de mogelijkheid biedt om gekochte producten af te halen, vergroot je bovendien de traffic naar jouw locatie. Zo creëer je meer contactmomenten. En dat is goed voor de klantenbinding.

Meer bezoek op je locatie

Online marketingkansen

Online ondernemen heeft nog een voordeel: het vergroot je online marketingkansen. Je verzamelt immers automatisch contactgegevens van al je klanten. En die kun je vervolgens weer regelmatig mailen over je producten en diensten.

Online marketingkansen

Tarieven

Upgraden naar een webshop kost slechts 30 euro per maand extra.

Nu upgraden

Wat is WooCommerce?

Om jouw website om te toveren tot een volwaardige webshop installeren we de WordPress plugin WooCommerce.

Veilig en snel online betalingen ontvangen

In jouw webshop kunnen je klanten direct online betalen voor jouw producten of diensten, met onder meer iDeal, PayPal of creditcard. Dat moet uiteraard snel, veilig en betaalbaar gebeuren. Om die reden werken wij voor al onze webshops met de Nederlandse payment provider Mollie.

Veilig en snel online betalingen ontvangen

Verzend je pakketten snel en voordelig

Als je een webshop hebt, dan verstuur je elke maand een hoop pakketjes. Dat is niet alleen best wat werk, maar ook een aardige kostenpost. Met SendCloud, een alles-in-een verzendplatform voor webshops, kan dit eenvoudiger én betaalbaarder.

Verzend je pakketten snel en voordelig

Automatiseer je boekhouding

Is de boekhouding niet je hobby? Dan biedt een webshop nog een mooi voordeel: voor elke bestelling via je shop wordt er automatisch een factuur aangemaakt. Heb je ook een koppeling met e-Boekhouden? Dan worden die facturen ook nog automatisch in je boekhouding verwerkt.

Automatiseer je boekhouding

Vooraf betalingen ontvangen

Tip: laat je klanten vooraf betalen. Met een webshop kan het eenvoudig. Dus ook als je diensten aanbiedt, of het nou massages, coachingsessies of online trainingen zijn. Met een webshop kun je je klanten heel eenvoudig, direct online laten afrekenen.

Vooraf betalingen ontvangen

Wij helpen je!

Wil je je website upgraden naar een webshop? Dan sta je er natuurlijk niet alleen voor. Wij installeren WooCommerce voor je en zorgen dat alle instellingen van je shop goed staan, denk aan de verzendkosten en het BTW-tarief. En natuurlijk kun je altijd bij ons terecht met vragen.

Nu upgraden

Nu upgraden!

Bestel het Webshop-abonnement direct online

Mail, bel of chat ons gerust!

info@nowweb.nl
085 – 303 00 95
Facebook Messenger

Vul hieronder je contactgegevens in