nowweb.nl

Website laten maken in Amsterdam tegen een goede prijs

Wil je een betaalbare website laten maken in Amsterdam? Als bedrijf of ondernemer is het je vast al bekend dat een professionele website belangrijk is. Hiermee straal je professionaliteit uit en geef je een inkijkje in wat jouw bedrijf te bieden heeft. Alleen misschien houdt het je op dit moment nog tegen om het laten maken van een website in Amsterdam uit handen te geven. Vind je de prijzen die je tegenkomt wel erg hoog? Of wil je liever in termijnen kunnen betalen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Bij ons kun je namelijk een website laten maken door ervaren professionals in de vorm van een abonnement tegenover een goede prijs! Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

In vier stappen een website laten maken in Amsterdam

In vier stappen een website laten maken in Amsterdam

Eerst even een klein kijkje in de keuken voordat je met ons in zee wilt gaan? Wij begrijpen dat je eerst wil weten wat je ongeveer te wachten staat wanneer je een website laat maken in Amsterdam. Hiervoor hebben wij een uniek concept bedacht die bestaat uit 4 stappen. Allereerst vraag je een gratis demo website aan waarbij je een interactieve demo-website toegestuurd krijgt. Deze is speciaal gemaakt voor jouw bedrijf. Gewoon gratis en helemaal vrijblijvend! Zie je een match? Stuur je feedback toe op de demo-website en vertel ons wat je anders zou willen zien. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van aanpassingen.

SEO-proof website laten maken in Amsterdam

Zodra wij alle aanpassingen hebben gemaakt worden er stappen gezet om daadwerkelijk live te gaan. Dit gebeurt niet voordat wij ervoor hebben gezorgd dat jouw website werkt op telefoons én tablets. Daarnaast wordt de professionele website geoptimaliseerd om goed gevonden te kunnen worden op Google. Je laat toch geen website maken in Amsterdam om vervolgens ergens op de laatste bladzijde van de zoekresultaten te belanden? Dat zou zonde zijn want dan haal je moeilijk nieuwe klanten binnen. Op dat punt zit ‘m ook het succes van onze vierde stap. Wij zorgen ervoor dat jij een website krijgt waarmee je echt indruk op je klanten kunt maken. Hiermee kun je het aantal conversies vergroten. Ondertussen kun jij gewoon focussen op andere zaken voor jouw bedrijf en ons het werk laten doen.

Website laten maken in Amsterdam met goede service

Website laten maken in Amsterdam met goede service

Je kunt jezelf dus echt flink wat werk besparen als je het laten maken van een website uitbesteedt. Het enigste wat je ons hoeft aan te leveren is wat informatie over je bedrijf en een aantal afbeeldingen. Maar geen zorgen want wij leggen je alles stap voor stap uit! Zodra wij je website hebben gelanceerd kun je hem zelf helemaal beheren. Onze beheertool is erg gebruiksvriendelijk waardoor je gemakkelijk een nieuwe blog kunt toevoegen. Ook is het mogelijk om verschillende tekst gebieden aan te passen of ergens een nieuwe afbeelding te plaatsen. Kom je er ondertussen niet helemaal uit? Dan helpen wij je daar natuurlijk graag bij!