nowweb.nl

Website laten maken in Nieuw-Vennep?

Stel je eens voor: je laat een complete, splinternieuwe website bouwen. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand. Dus géén opstartkosten! En je zit verder nergens aan vast. Bovendien is het nog een supermooie website ook: hij werkt goed op tablets en telefoons, wordt goed getoond in Google én is zeer gebruiksvriendelijk.

Dat kan gewoon echt! Een nieuwe, professionele website kun je al laten bouwen vanaf 25 euro per maand

Gratis Demo-website aanvragen?

Zonder kosten & zonder verplichtingen

responsive website nowweb

Altijd & overal toegang

Je hebt altijd en overal toegang tot je eigen website, dankzij WordPress. Dat staat wereldwijd bekend als het meest gebruiksvriendelijke CMS voor websites.

Service & onderhoud

Wie doet de updates voor jouw website? Wie fixt eventuele bugs? Wie zorgt er simpelweg voor dat alles goed en snel blijft draaien? Dat doen wij natuurlijk voor je.

Veiligheid staat voorop

We hebben diverse maatregelen getroffen om hackers buiten de deur te houden. Ook krijgt je standaard een SSL-certificaat (https) bij je website bij Nowweb.nl.

Betrouwbare websitebouwer Nieuw-Vennep

Betrouwbare websitebouwer Nieuw-Vennep

Als je als inwoner van Nieuw-Vennep of omgeving op zoek bent naar een betrouwbare website bouwer, zul je best wel wat criteria hebben. Allereerst moet uiteraard de prijs-kwaliteitverhouding in orde zijn. Daarnaast moeten de gemaakte afspraken worden nagekomen. Als de websitebouwer een bepaalde opleverdatum garandeert, moet dit wel worden nagekomen natuurlijk!

Een internetbedrijf met een track record

Uiteraard moet je wel zelf je website kunnen onderhouden en op ieder moment kunnen aanpassen als jij dit wenst. Met andere woorden: het systeem moet gewoon gebruiksvriendelijk zijn. Tot slot kan het track record van de websitebouwer een rol spelen en geeft het uiteraard wel een zeker gevoel als je kiest voor een websitebouwer die uit je eigen buurt komt, uit Nieuw-Vennep dus.

Een strakke, snelle website

Wil je een website laten maken in Nieuw-Vennep? Kies als Vennepse ondernemer voor goede, betaalbare webbouwer die is gevestigd in het dorp: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We verzorgden al sites en shop voor diverse bedrijven uit de regio, onder meer uit Lisse, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Inclusief véél extra's!

Geen addertjes onder het gras

  • Gratis domein
  • Gratis e-mailadres
  • Gratis webhosting
  • SSL-certificaat (https), ook gratis
  • En 1 gieg schijfruimte gratis

Gratis uitproberen?

Geen kosten, geen verplichtingen

Even voorstellen: Nowweb.nl uit Nieuw-Vennep

Even voorstellen: Nowweb.nl uit Nieuw-Vennep

Wil je een website laten maken in Nieuw-Vennep? Als je de bovenstaande alinea hebt doorgenomen, weet je eigenlijk direct het antwoord op de vraag waarom je zou moeten kiezen voor bij Nowweb.nl uit Nieuw-Vennep. Wij voldoen aan alle bovengenoemde voorwaarden! Dit is dan ook de reden waarom zeer veel ondernemers uit Nieuw-Vennep en omgeving (zoals Rijsenhout, Lisserbroek en Abbenes) gebruikmaken van onze diensten.

Website laten bouwen Nieuw-Vennep

We zijn een zeer aansprekende, lokale websitebouwer. Als je weet hoe snel Nieuw-Vennep als plaats is gegroeid, heb je ook een indicatie van wat dit heeft gedaan met de ontwikkeling van ons bedrijf en daar zijn we best trots op. Zullen we even telefonisch kennismaken?

Gratis Demo-website?

Waarom kiezen voor websitebouwers uit de buurt?

Je zou zeggen dat de digitale mogelijkheden iedere grens heeft doen vervagen. Dat klopt ook zeker, maar toch is het in sommige gevallen wel handig om te kiezen voor een websitebouwer uit de buurt. Deze websitebouwers hebben namelijk lokale kennis. Dit is zeker handig als je lokaal gevonden wilt worden met je website. Mocht je hier vragen over hebben kunnen websitebouwers uit de buurt je uiteraard veel makkelijker helpen met praktische voorbeelden!

What’s in it for me?

  • Een eigen website adres
  • Opslagruimte van jouw data
  • Beheer mailboxen
  • De benodigde veiligheidscertificaten
  • 1 GB schijfruimte

Gratis proberen?

Website leasen, een interessante optie voor ondernemers!

Als je aan leasen denkt, denk je misschien wel automatisch aan een auto. Maar er zijn meer zaken die je kunt leasen, zoals een fiets, gereedschap, diverse bedrijfsmiddelen en zelfs een website! Hiervoor kun je uitstekend bij Nowweb.nl terecht. Onze website leasen constructie is heel eenvoudig en eigenlijk goed vergelijkbaar met het leasen van een auto. Wij zorgen voor hosting, bouwen de website, onderhouden je digitale platform en als er problemen zijn lossen wij die voor je op. Je kunt de website probleemloos gebruiken zoals jij wilt.

Gebruiksgemak met WordPress

Doordat we gebruikmaken van het meest gebruiksvriendelijke systeem (WordPress), hoef je niet over vakkennis te beschikken om je website te gebruiken. Je kunt op ieder gewenst moment je website aanpassen. Ook in dit opzicht ben je niet afhankelijk van ons. Mocht je nog niet helemaal thuis zijn met het systeem, dan kun je altijd onze tips & trucs raadplegen. Op deze pagina’s worden veel handelingen op een duidelijke manier uitgelegd. Daarnaast kun je onze explainers lezen voor een uitleg over eventuele vaktermen die je tegenkomt.

Kun je toch niet helemaal het antwoord op je vragen vinden? Dan zijn wij er nog! Je kunt altijd contact met ons zoeken voor vragen of persoonlijk advies. We ontzorgen je dus volledig, precies zoals dat hoort bij het leasen!

Gratis Demo!

De mensen achter Nowweb.nl uit Nieuw-Vennep

We stellen ons met plezier even aan je voor. Want wij zijn géén websitebouwers die anoniem willen blijven. Wij zijn Tim & Jeroen, de mensen achter Nowweb.nl uit Nieuw-Vennep. We zijn gedreven websitebouwers die al een geruime tijd actief zijn op dit gebied. We vinden het leuk om ondernemers of andere geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om zorgeloos gebruik te maken van een website.

Waarom we dit leuk vinden?

Omdat we zelf ook ondernemer zijn, veel met andere ondernemers in contact zijn en dus weten wat bij het ondernemerschap komt kijken. We zien hierbij dat veel ondernemers het veel te druk hebben om zich zorgen te moeten maken over de bouw en het onderhoud van hun website. Aangezien wij dit wél leuk werk vinden en hier een uitdaging in zien, hebben we voor deze opzet gekozen. We zien het bijna als een sport om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen.

Kunnen we jou ook helpen?

Gratis demo-website aanvragen Nieuw-Vennep

Eerst zien dan geloven?

Dat snappen wij! Er zijn in de websitewereld veel mensen die van alles beloven, helaas.

Hoe kunnen we je een beter beeld geven van onze dienstverlening, dan door je die GRATIS te laten uitproberen? Laat je gegevens hieronder achter en wij bouwen een volledig werkende voorbeeldwebsite op maat voor je, dus speciaal voor jou en je bedrijf.

Je mag deze website gratis en uiteraard volledig vrijblijvend proberen.

Laat je je verrassen door onze mogelijkheden!

Gratis Demo-website aanvragen?

Zonder kosten & zonder verplichtingen

Website laten maken Nieuw-Vennep!

Mogen we een complete, werkende demo-website-op-maat voor je maken, speciaal voor jou en je bedrijf. Zo laten we je meteen zien wat we in huis hebben!

We gaan graag snel aan de slag voor je!