nowweb.nl

Website laten maken in Nieuw-Vennep?

Stel je eens voor: je laat een complete, nieuwe website bouwen. Je betaalt alleen een vast maandbedrag. Dus géén opstartkosten! En je zit verder nergens aan vast. Bovendien is het nog een verdraaid goede website ook: hij werkt goed op mobiel en tablet, wordt goed gevonden in Google én is eenvoudig te beheren.

Dat kan gewoon echt! Een complete, professionele website heb je al vanaf 25 euro per maand

Gratis Demo-website aanvragen?

Zonder kosten & zonder verplichtingen

responsive website nowweb

Goed gevonden in Google

Onze websites scoren 90+ punten in de SEO Check. Dat komt doordat we (lees: Tim, ons technische brein) onze code speciaal hebben geoptimaliseerd voor Google.

Ook goed op mobiel & tablet

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen dat ze goed worden getoond op alle apparaten en schermen, dus ook op mobiel en tablet. Heel belangrijk tegenwoordig.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

We bouwen onze websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies voor een webbouwer uit Nieuw-Vennep

Kies voor een webbouwer uit Nieuw-Vennep

Wil je een website laten maken in Nieuw-Vennep? Kies dan voor lokale kwaliteit. Nowweb.nl is gevestigd in Nieuw-Vennep in de gemeente Haarlemmermeer. Met in de buurt onder andere Rijsenhout, Lisserbroek en Abbenes.

Ondernemen in Nieuw-Vennep

De plaats die in de negentiende eeuw werd gesticht en zo’n honderd jaar later nog geen 3000 inwoners telde, is inmiddels uitgegroeid tot een dorp met meer dan 30.000 inwoners. En dankzij de strategische ligging vlakbij de A4, is Nieuw-Vennep ook qua bedrijvigheid een uitstekende locatie om je als ondernemer te vestigen. Daar profiteert jouw bedrijf ongetwijfeld ook van.

Gewoon goede websites

Waar je als Vennepse ondernemer ook van kunt profiteren? Precies! Van het feit dat er een goede, betaalbare webbouwer is gevestigd: Nowweb.nl. Even voorstellen: Tim & Jeroen! We verzorgden al diverse websites en webshop voor ondernemers uit de regio, onder meer uit Lisse, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Inclusief héél véél!

teveel om op te noemen

  • Gratis domeinnaam
  • Gratis mailbox
  • Gratis hosting
  • SSL-certificaat, ook gratis
  • En gratis 1 GB schijfruimte

Gewoon ff gratis proberen?

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Kies ervoor je website te leasen

Kies ervoor je website te leasen

Wil je een website laten maken in Nieuw-Vennep? Heb je dan hier al eens over nagedacht: je kunt je website ook leasen. Dat geeft je vele voordelen, net als het leasen van een (bedrijfs)auto. Maar misschien kunnen we het ’t beste zo samenvatten: meer kwaliteit en minder gedoe, met een interessant prijskaartje.

Inclusief onderhoud

Als je je bedrijfswebsite least bij Nowweb.nl, dan zorgen wij ook voor het onderhoud nadat je website live is. Want je website moet over een jaar, en zelfs over tien jaar nog even goed werken als vandaag. Daar zorgen wij ook voor!

Gratis Demo-website aanvragen?

Zonder kosten & zonder verplichtingen

Website laten maken Nieuw-Vennep!

We maken een volledige werkende voorbeeldwebsite op maat, speciaal voor jou en jouw bedrijf. Zo laten we je meteen zien wat we in huis hebben!

Laat je verrassen!
Vraag een GRATIS demo-website aan!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen?
We laten het je graag gewoon zien!

Vraag nu een demo-website aan voor jouw bedrijf.
Gewoon gratis en vrijblijvend.

We sturen je een e-mail met meer informatie.