nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

“Dankzij mijn website bij Nowweb heb ik meer klanten én minder kosten”

Rachel Machielse-Weijenberg is niet thuis is de wereld van websites. Wel in die van permanente make-up en visagie. Daarom besloot ze de website voor haar beauty salon Beauties by Rachel te laten maken en beheren door ‘de jongens van Nowweb.’ “Ik kan met een gerust hart alles aan ze overlaten.”

“Ik had op zich een prima website voor mijn salon voor permanente make-up en visagie, maar ik was niet heel enthousiast over het bureau dat mijn website bouwde en beheerde”, vertelt de Brabantse ondernemer Rachel Machielse-Weijenberg.“Mijn man had al een website bij Nowweb en was heel tevreden, dus ik besloot ook contact met de eigenaren, Tim en Jeroen, op te nemen.”

Rachel vervolgt: “Ik heb daarop regelmatig persoonlijk contact met Jeroen gehad. Hij gaf me tips, bijvoorbeeld om beter vindbaar te worden in Google en mijn site te optimaliseren voor mobiel. Het voelde meteen goed. Ik ben totaal niet thuis in de wereld van websites, maar zij hebben er verstand van. En ze luisteren goed naar wat hun klanten willen.”

Website voor weinig

Rachel besloot haar website daarom door ‘de jongens van Nowweb’ te laten bouwen en beheren. “Voor 30 euro per maand kun je bij Nowweb een professionele website laten bouwen. Dat is minder dan ik eerder betaalde, maar ik krijg er meer voor terug. Tim en Jeroen denken mee over vormgeving en invulling, geven advies en zorgen ervoor dat de site blijft draaien. Ze kunnen zelfs zorgen voor de teksten op je website, als je dat wilt.”

“Maar ik heb zelf de meeste teksten en beelden aangeleverd en bepaald welke kleuren en termen er gebruikt moesten worden. Omdat ik met specifieke producten werk, en weet wat mijn klanten willen, wilde ik dat graag zelf in handen houden.”

Snel contact bij webproblemen

Als Rachel iets wil aanpassen of plaatsen op haar website, is dat zo geregeld. En als er even niet uitkomt? “Ik heb gewoon het telefoonnummer van Tim en Jeroen en kan ze altijd bereiken”, gaat ze verder.

“Het contact is superpersoonlijk, dat vind ik echt een groot voordeel”

“Als ik een vraag heb, kan ik altijd bij ze terecht. Als ik een keer een spamberichtje tegenkom, lost Jeroen dat meteen voor me op. Het contact is superpersoonlijk, dat vind ik echt een groot voordeel. Ik weet dat zij doen waar ze goed in zijn, zodat ik dat ook kan doen en me niet druk hoef te maken over mijn website. Ik kan met een gerust hart alles aan ze overlaten.”

Google Ads abonnement

Om beter gevonden te worden via Google, heeft Rachel ook een Google Ads abonnement bij Nowweb afgesloten. “Bij Nowweb bepalen ze dan op welke zoektermen je het beste gevonden kunt worden en daar scoor je dan – betaald – hoog op in Google. Elke maand houdt Jeroen me keurig op de hoogte van de resultaten en er zit duidelijk een stijgende lijn in het aantal klanten dat me via Google weet te vinden.”

“Sinds ik mijn website bij Nowweb heb, heb ik nóg meer klanten, omdat mensen me online tegenkomen”

“Ik had al niets te klagen, maar sinds ik mijn website bij Nowweb heb, heb ik nóg meer klanten, omdat mensen me online tegenkomen. En dat voor een gunstiger website-tarief. En met minder zorgen. Ideaal.”

Wil jij ook zo prettig samenwerken met je webbouwer?

Dat kan! Eerst even kennismaken? Dat kan ook! We kunnen even bellen, of we kunnen gewoon meteen een gratis demo-website voor je maken. Jij mag kiezen…