nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Laat gratis jouw eigen website maken bij Nowweb.nl

Bij Nowweb.nl is het mogelijk om een gratis website te laten maken. Hoe wij dit doen? Wij bieden jou altijd eerst een gratis demo website aan, om te kijken of je tevreden bent met de website die wij voor jou voor ogen hebben. Deze eigen website maken wij gratis en ontvang jij al binnen een werkdag in je mailbox. Hierdoor kom je er snel achter wat je van ons kunt verwachten en of je met ons in zee wilt gaan. Wil jij graag een gratis website laten maken? Vraag dan direct je gratis demo aan!

Wat staat er precies op zo’n gratis website?

Wat staat er precies op zo’n gratis website?

Omdat het aanvragen van een gratis demo enorm gemakkelijk is, zullen wij de antwoorden die je op de vragenlijst hebt ingevuld kunnen meenemen en kunnen we deze al binnen één werkdag leveren. Deze website maken wij gratis. Hierdoor krijg je al een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten. Zo implementeren wij bijvoorbeeld de kleuren die je hebt doorgegeven en laten we zien waar bepaalde logo’s en teksten in jouw huisstijl kunnen komen te staan. Deze content, zoals logo’s, foto’s en teksten kun je vervolgens zelf weer aan ons doorgeven. Zo wordt de website precies zoals jij hem hebben wilt. Weet jij al welke elementen je op je website terug wil zien? Laat het vooral aan ons weten!

Met welke dingen houden wij rekening met het maken van een website?

Bij het maken van een goede website zijn verschillende dingen belangrijk. Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat je website persoonlijk is en geen generieke website die iedereen al heeft. Daarom maken wij jouw gratis website helemaal voor jou op maat. Daarnaast houden wij rekening met een belangrijke tools, namelijk SEO tools. Die zorgen inderdaad voor een goede vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Hoe hoger jouw website in de zoekmachine staat, hoe sneller deze gevonden wordt door klanten. Dit betekent dat je meer potentiële klanten kunt trekken door het strategisch inzetten van deze tool. Wil jij ook meer klanten trekken door een goedwerkende website? Vraag dan direct je gratis demo website aan.

Geef feedback op je gratis eigen website

Geef feedback op je gratis eigen website

Als je je gratis website hebt laten maken, kun je daarna natuurlijk feedback geven op deze website. Misschien vind je de indeling van blokken niet mooi, of wellicht past de gehele visuele omgeving niet bij jouw huisstijl. Alle opmerkingen die je hebt, kun je aan ons doorgeven. Als je deze stap wilt zetten, is het belangrijk om te bepalen welk pakket je bij ons wilt afsluiten. Met een vast maandelijks bedrag kun jij de website van je dromen hebben. Zo ben je niet in een keer een hele smak geld kwijt, maar betaal je maandelijks voor het bijhouden en updaten van je website! Wil jij dit ook? Wij horen graag van je!

Jouw eigen website online

Als alle feedback op jouw gratis website verwerkt is, dan kan je website de lucht in! Klanten kunnen nu op jouw website overzichtelijk en duidelijk alles vinden wat ze zoeken. Met de logische indeling en duidelijke teksten is jouw website perfect klantvriendelijk. Wil jij ook dat je klanten tevreden zijn over je website? Vraag dan direct je demo aan!