nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

WordPress website laten maken

Je hebt waarschijnlijk al genoeg dingen aan je hoofd als ondernemer. Daarbij zit je niet te wachten op hoge kosten voor het laten maken van een website. Maar dat is ook helemaal niet nodig! Een WordPress website laten maken kun je gerust aan ons overlaten. Wij bieden een compleet pakket voor je website waarin alle benodigde functionaliteiten zijn inbegrepen. Daarvoor hoef je niet in één een flink bedrag neer te tellen. Want wij maken WordPress websites voor een vast maandbedrag: al vanaf 25 euro per maand zelfs.

In vier stappen een WordPress site laten maken

Website laten maken

Om te beginnen, kun je een Gratis Demo-website aanvragen door een korte vragenlijst in te vullen. Na één werkdag ontvang je als de eerste opzet voor jouw nieuwe WordPress-site al in je mailbox. Dit is een interactieve (lees: volledig werkende) demo-website die speciaal is gemaakt voor jou en jouw bedrijf. Vervolgens kun je de website rustig bekijken en geef je feedback op de Gratis Demo. Tevreden met de eerste indruk? Dan kun je je eigen content (teksten, beelden en video) en merkmateriaal (zoals je logo, lettertypes en kleuren) aanleveren, zodat we de site helemaal in jouw eigen huisstijl kunnen maken. Wij plaatsen dus ook de content die je aanlevert en we voeren de aanpassingen uit op basis van je feedback. Als je ons jouw WordPress website laat maken, kun je dus rekenen op een gepersonaliseerde werkwijze.

Vervolg van een WordPress site laten maken

Zodra we jouw content hebben geplaatst en je feedback hebben verwerkt, kunnen we live met jouw nieuwe website. De via WordPress gemaakte site werkt dan op je eigen domeinnaam. De website is zo ontworpen dat deze ook goed werkt je telefoon of tablet en is dus volledig responsive. Ook is de website standaard geoptimaliseerd voor Google, volgens de laatste inzichten op het gebied van SEO.

Dus laat ons – helemaal gratis en vrijblijvend – een demo voor je WordPress site maken. Zo maak je indruk op je klanten en vergroot je je omzet. Je kunt ook zelf eenvoudig wijzigingen doorvoeren en bijvoorbeeld nieuwe content plaatsen. WordPress is namelijk een zeer gebruiksvriendelijk CMS.

Wordpress website laten maken kosten

Wordpress website laten maken kosten

Wat zijn de kosten van een WordPress website laten maken? Bij Nowweb.nl betaal je alleen een vast maandbedrag. En alle belangrijke functionaliteiten die je nodig hebt voor een goede WordPress website zijn inbegrepen bij het abonnement. Voor het laten maken van een professionele website heb je dus niet langer te maken met hoge kosten. Zo hoef je dus geen hoge opstartkosten of bouwkosten te betalen, je betaalt alleen een klein, vast bedrag per maand.

Veiligheid bij het laten maken van een WordPress website

Wanneer je je website officieel online publiceert, wil je dat klanten je website veilig kunnen bezoeken. Wij zorgen ervoor dat hackers hun slag niet kunnen slaan op jouw site. Zo krijgt iedere website bij ons een SSL-certificaat. Daardoor kun je je klanten een veilige surfervaring bieden. Deze klanten kunnen ook gemakkelijk met jou in contact komen. Ze kunnen via je website vragen stellen door het contactformulier in te vullen en te versturen. Zodra iemand dit formulier heeft verstuurd, ontvang je daar een e-mail van en kun je je (nieuwe) klanten helpen met hun vragen.

Handige extraatjes bij het laten maken van een WordPress website

Handige extraatjes bij het laten maken van een WordPress website

Het maakt niet of je nou wel of niet een domeinnaam bezit, want in beide gevallen kunnen we voor je aan de slag. Als je al een domeinnaam hebt koppelen we deze aan je nieuwe site. In het andere geval wordt er een domeinnaam voor je aangevraagd. Verder zullen wij uiteraard zorgen voor de webhosting. Op die manier werkt jouw website altijd snel waardoor bezoekers niet zomaar wegklikken omdat het laden lang duurt. De hosting van je site komt dus ook op ons bordje terecht.

Wist je dat je ook een gratis e-mail adres krijgt als je bij ons een WordPress website laat maken? Dit staat wel zo professioneel en zo sluiten alle systemen handig op elkaar aan. Deze mail kun je instellen op alle mobiele apparaten die je gebruikt.

Alles geregeld bij het laten maken van een WordPress website

Bovenstaande dingen worden dus allemaal voor jou geregeld. Stel je eens voor dat je in een korte tijd een professionele website op poten hebt staan. Hier heb je zelf nauwelijks werk aan gehad en het kost je slechts een vast bedrag per maand waardoor je niet te maken hebt met hoge opstartkosten. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een demo aan!