nowweb.nlHandige selecties

Alles voor je webshop

Social Media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Een website laten maken, met of zonder webshop?

Website met of zonder webshop laten maken

Wil je een WordPress website laten maken of een webshop laten maken? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten, wil je bijvoorbeeld opvallen, de juiste klanten aantrekken of zakelijk succes oogsten? Met het leveren van productinformatie of mooie foto’s ben je er namelijk nog láng niet. Tegenwoordig zijn er veel meer factoren die meespelen bij het laten maken van een website en webshop.

Heb jij een bedrijf waar je online succes mee wilt behalen, dan is een goedlopende website webshop laten maken een noodzaak. En met ‘goedlopend’ bedoelen we: een website die gevonden wordt door jouw doelgroep, en een webshop die je meer en tevreden klanten oplevert.

Een complete website vanaf 25 euro per maand

Nowweb.nl helpt jou met een complete en professionele website die precies bij jouw onderneming en klantprofiel past. Dit doen we al vanaf een tarief van 25 euro per maand. Dit is inclusief hosting, mailbox, SSL-certificaat, jouw domeinnaam en 1 GB schijfruimte. En natuurlijk de nodige ondersteuning van onze kant; wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. Je website laten maken waar op letten helpen wij jou natuurlijk ook bij.

Vraag onze gratis demo-website aan!

Wil je zien waartoe wij in staat zijn? Geen probleem! Vraag gewoonweg een gratis en vrijblijvende demo-website aan voordat je besluit of je door ons een website of webshop laat maken. We maken een volledig functionerende demo-website voor jou. Gratis en vrijblijvend.

Website en webshop laten maken door Nowweb.nl: perfecte techniek

Wij zorgen voor een website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines zoals Google. Zo zullen steeds meer mensen jouw bedrijf via deze weg kunnen vinden. Dit doen we door de technische onderdelen op orde te brengen, zoals de snelheid van de site en het navigatie gemak.

Daarnaast zal jouw site een responsive website zijn. Dit houdt in dat de bezoeker een optimale ervaring zal hebben, ongeacht of diegene jouw website bezoekt vanaf diens mobiel, tablet of desktop. Dit gaat zelfs een stapje verder: dankzij de door ons gebruikte nieuwste technieken zal jouw website kunnen herkennen van welk merk het device van de bezoeker is en wat hiervan de schermgrootte en schermresolutie is. Het gevolg is een perfecte gebruikerservaring (responsive webdesign). Dat zal er weer toe leiden dat bezoekers langer op jouw website blijven hangen, jouw bedrijf meer zullen waarderen en sneller tot een aankoop overgaan. En last but not least: zoekmachines zoals Google waarderen deze moeite ook, en belonen je met betere posities in de zoekresultaten.

Een SEO-proof website en webshop

Door jouw website en webshop te laten maken door Nowweb.nl, weet je zeker dat je een website krijgt die zowel bij jouw bezoekers als bij de zoekmachines goed valt. En dat is een cruciale factor voor online zakelijk succes.

website laten bouwen seoMet een website van Nowweb.nl zit het met de SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, meer dan goed. Dankzij de eerder genoemde optimale functionaliteit op elk apparaat bijvoorbeeld, maar ook dankzij enkele andere SEO-technieken. Zo doen we bijvoorbeeld aan linkbuilding. Hiermee zorgen we voor links vanaf andere websites naar jouw bedrijf. Kort gesteld stijgt jouw bedrijf zo in aanzien bij Google, en daarmee in de zoekresultaten.

Hiernaast is de tekstuele inhoud van de website belangrijk. Bij het laten maken van een website dient de informatie op de webpagina’s afgestemd te zijn op de zoekopdrachten van jouw doelgroep. Wij achterhalen voor jou welke zoekwoorden jij het beste in jouw webteksten kunt vermelden, zodat je hoger in Google komt – liefst hoger dan de concurrenten natuurlijk.

Ben je benieuwd of jouw website het een beetje goed doet in Google? Vraag dan nu onze gratis SEO check aan! We controleren jouw huidige posities, en je krijgt van ons een zeer informatief rapport per mail. Daarin vind je onder andere inzicht in wat jij beter kunt doen op het gebied van search engine optimization.

Als je een website door ons laat maken, zul je natuurlijk glansrijk door deze SEO check komen.

Onze pakketten en tarieven

Een website of webshop laten maken is via Nowweb.nl zeer voordelig: voor een vast bedrag van 25 euro per maand heb je al een complete site. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

  • Domeinnaam.
  • Mailbox.
  • Hosting.
  • SSL-certificaat.
  • 1 GB schijfruimte.
  • Onze hulp tijdens kantoortijden.

Heb je meer domeinnamen of mailboxen nodig, stockfoto’s of social media-feeds? Ga dan voor ons iets uitgebreidere pakket Website Plus van 35 euro per maand.

Wil je een compleet functionerende webshop laten maken met betaal- en verzendmodules, dan kun je voor een vast tarief van 50 euro per maand bij ons terecht. Bij de webshop zitten de volgende gratis extra’s inbegrepen:

  • Betalingen via iDeal & creditcard.
  • Onbeperkt invoeren van producten.
  • Omzetrapportages.
  • Het aanmaken van acties & kortingscodes.

Lees hier meer over onze pakketten en tarieven!

Website en webshop laten maken in WordPress

responsive website nowwebWij maken een website voor jou lopend op het meest gebruikte CMS ter wereld: WordPress. Maar waarom zou je een website laten maken met WordPress? Deze CMS is ontzettend veelzijdig en heeft heel veel functionaliteiten. Ook als leek kun je daardoor met jouw website en webshop uit de voeten wanneer je deze door ons laat maken. Er zijn veel extra’s mogelijk, waardoor je jouw website kunt uitbreiden wanneer dat nodig is.

Ook als je al een website of webshop hebt, kunnen we deze voor je overzetten in WordPress. Ook hier gelden dezelfde tarieven als voor het maken van een geheel nieuwe website of webwinkel. Het overzetten zit dus bij de prijs inbegrepen.

Kun je wel wat assistentie gebruiken op het gebied van WordPress? We laten je na oplevering natuurlijk niet aan je lot over. Op onze website vind je een uitgebreide pagina met de nodige handleidingen en veelgestelde vragen. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Kom dan met ons in contact, dan helpen we je met liefde persoonlijk verder!