nowweb.nl

Website leasen? Geen zorgen en alles geregeld? Huur een website!

Altijd een optimaal werkende website in je eigen huisstijl? Een website leasen of huren doe je bij Nowweb.nl. Inclusief updates en support, en toch betaal je een vast bedrag voor je website per maand (website abonnement).

Het kan gewoon echt! Een nieuwe, professionele website kun je al huren vanaf 25 euro per maand

Vraag nu een Gratis Demo aan!

Zonder kosten & zonder verplichtingen. Echt gratis en vrijblijvend dus!

responsive website nowweb

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

Een website leasen voor een vast bedrag per maand, uitstekende service en een ongekende gebruiksvriendelijkheid: lease je website bij Nowweb.nl!

Heb jij altijd een mooie en professionele bedrijfswebsite willen hebben, maar beschik je niet over een groot budget? Of wil je jouw budget liever anders investeren? Wij snappen dat en hebben daarom een handige oplossing voor je: een website vanaf € 25,- per maand. Een website abonnement dus!

Je betaalt hierbij niet voor het bouwen van je website, maar alleen voor het gebruik ervan. Dit betekent dus dat je geen grote investering hoeft te doen, maar wél een goede website tot je beschikking krijgt die…

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

... je altijd en overal kunt bewerken

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

... werkt met WordPress CMS. Dit CMS biedt je toegang tot je website vanaf iedere locatie en met alle devices.

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

... altijd up-to-date is doordat wij het onderhoud voor je verzorgen

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

Bugje? Updates? Dat verzorgen wij allemaal voor je, je hebt hier zelf geen omkijken naar.

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

... veilig is en betrouwbaar, inclusief SSL-certificaat

Een website leasen voor een vaste prijs per maand

Wij treffen alle maatregelen die nodig zijn om hackers buiten de deur te houden.

Waarom een website abonnement bij Nowweb.nl?

website huren

Een website abonnement geeft je niet alleen rust en zekerheid. Als je een website van Nowweb.nl gebruikt, dan ben je er ook nog eens zeker van dat deze zeer gebruiksvriendelijk is, en dat deze op alle schermen goed te bekijken en te gebruiken is. Volledig responsive dus. Maar dat is nog niet alles: wij zorgen er ook voor dat je website is geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat je met jouw website een hogere positie in de zoekresultaten kunt behalen.

Gratis Demo: nu aanvragen

Website leasen?
Dit is wat je krijgt!

Complete, professionele website

 • Professionele website
 • Website in je eigen huisstijl
 • Géén opstartkosten
 • Maandelijks opzegbaar
 • De website is gewoon van jou, net als je domeinnaam!
 • Vanaf slechts €25 voor je website per maand

Gratis uitproberen?

Geen kosten, geen verplichtingen

Website huren: inclusief héél véél

website per maand
 • webhosting
 • domeinnaam (.nl .be .com of .eu)
 • e-mailadres
 • beveiliging (SSL-certificaat)
 • service & onderhoud
 • 1GB schijfruimte gratis
 • en nog véél meer…

Waarom is een website leasen interessant?

Je website doet het altijd

Het leasen van een website geeft je vrijheid en zekerheid tegelijkertijd. Je weet zeker dat je website altijd up-to-date is en je kunt er altijd mee aan de slag, vanaf iedere locatie en met verschillende devices. Snel even een tekst aanpassen doe je eenvoudig vanaf je mobiele telefoon, een nieuw blog schrijven kan je ook vanaf je tablet doen en het bouwen van nieuwe landingspagina’s doe je lekker achter je PC. Je hebt hierbij de beschikking over de laatste versies van plugins en thema’s, want wij updaten alles voor je. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat we tijdig backups maken, zodat je -mocht er onverhoopt iets misgaan- we altijd een backup voor je kunnen terugzetten.

Je hoeft geen grote investering te doen

website abonnement Wanneer je een website least bij Nowweb, dan betaal je geen groot bedrag vooruit. Je betaalt alleen het maandelijkse bedrag. Na één jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Het grootste voordeel is dus dat je niet hoeft te betalen voor de bouw van de website. Ook voor de service, updates en backups betaal je niet extra. Alles zit in het vaste leasebedrag.

Professionele uitstraling

Wanneer je een website least bij Nowweb, dan krijg je gegarandeerd een professionele website. Wij hebben een flink trackrecord opgebouwd en werken voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Onze klanten verwachten van ons meer dan een website. Ze verwachten dat de website hen ook goede resultaten zal opleveren. Daarom leveren wij uitsluitend responsive websites, die gebruiksvriendelijk zijn en die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal wordt aangepast naar jouw huisstijl. Hier hoef je zelf helemaal niets aan te doen. Regelen wij voor je!

Gratis proberen?

Een website huren of leasen? What’s in the name..

Wij zeggen steeds ‘website leasen‘, maar in feite gaat het om een website abonnement: Je betaalt voor het gebruik van de website. Je hebt al een complete website vanaf € 25,-. Geen addertjes onder het gras en géén opstartkosten of bijkomende fees. Gewoon een website. Na een jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Het leasen van een website biedt veel voordelen, waaronder het feit dat je geen grote investering hoeft te doen. Daarnaast is je website altijd up-to-date en krijg je support als je dat nodig hebt.

Website support inbegrepen

Vind je het belangrijk dat je vragen kunt stellen, en dat je bij websiteproblemen altijd bij iemand terecht kunt? Wanneer je kiest voor een Nowweb website, dan garanderen wij onze beschikbaarheid. Wij staan voor je klaar om je problemen te verhelpen, om je te adviseren en om met je mee te denken. Zo groeit je website met je bedrijf mee, precies op de juiste manier.

Gratis Demo-website?

Veelgestelde vragen

Wat kost een website?

Heel simpel: €25 per maand, als je jaarlijks betaalt. Betaal je liever maandelijks, dan vragen we (ONTBREEKT!) €30 per maand. Je betaalt bij ons dus niet in één keer een flink bedrag (een echt goede website laten maken kost ergens anders al gauw een paar duizend euro). Maar gewoon een vast maandbedrag, vanaf €25. En zonder opstartkosten dus.

Zijn er geen verborgen kosten?

Nee. Een website-abonnement bij Nowweb.nl heb je al vanaf €25 per maand (€50 voor een webshop). Dat is het! Ook is het abonnement maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

We vragen dus ook geen extra kosten voor het bouwen van je website! Ook zetten we je website geheel kosteloos in jouw huisstijl.

Wat als ik hulp nodig heb?

Dan bel of mail je met ons. Dat is nou één van de voordelen van een website-abonnement! We zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken en helpen je altijd graag.

Hoe kan ik opzeggen?

Wil je opzeggen? Dat vinden we natuurlijk heel jammer. Maar ook dat is geen probleem. Stuur ons een e-mail en we verwerken je opzegging direct. De opzegtermijn is dertig dagen.

Nieuwsgierig? Probeer het gewoon gratis!

Alle voordelen van een website leasen op een rijtje:

Sluit je bij ons een abonnement af? Dan krijg je alles wat je nodig hebt:

 1. Alleen abonnementskosten, geen bijkomende kosten en geen opstartkosten.
 2. Je website is altijd up-to-date en wordt goed beveiligd, dit is gewoon binnen je lease bedrag geregeld.
 3. Wij houden je plugins up-to-date, waardoor je website altijd in topconditie verkeert.
 4. Je krijgt veel ‘waar voor je geld’. Een website zoals deze laten bouwen kost je zo 2500 á 3000 euro. Nergens voor nodig!
 5. Meer nodig? Iets anders nodig? Je abonnement groeit met je mee.
 6. Nooit meer website stress: met een website abonnement of website lease ervaar je veel gemak. En is er iets aan de hand? Dan stuur je gewoon even een mailtje, of je belt ons. Wij staan voor je klaar.

Gratis Demo aanvragen

Gratis Demo-website aanvragen?

Zonder kosten & zonder verplichtingen

Website leasen? Website huren?

Mogen we een complete, werkende demo-website-op-maat voor je maken, speciaal voor jou en je bedrijf. Zo laten we je meteen zien wat we in huis hebben!

We gaan graag snel aan de slag voor je!