nowweb.nl

Professionele website laten maken?

Als ondernemer kun je natuurlijk niet zonder een website. En als je het doet, moet je het goed doen! Toch? Wil je ook een website met een mooi, modern design, die ook goed werkt op mobiel en tablet, die goed wordt gevonden in Google én die eenvoudig te beheren is? En ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met het professionele website maken? Bij Nowweb.nl helpen wij jou niet met het maken van een website, maar we nemen de klus volledig van je uit handen. Met onze expertise kun je een prachtige website laten maken. En weet je wat? Wij maken graag vrijblijvend een demo-website voor jouw bedrijf. Zo kan jij precies zien wat we jou kunnen bieden. Ideaal toch? Wil jij een professionele website laten maken? Vraag dan direct jouw gratis demo-website aan.

Hoe gaat het maken van een professionele website in zijn werk?

Hoe gaat het maken van een professionele website in zijn werk?

Hoe werkt het laten maken van een professionele website precies? Om te beginnen is het nodig om je eigen demo-website aan te vragen. Vervolgens kan je hier feedback op geven. Zo kan je bijvoorbeeld teksten, foto’s en logo’s aanleveren. Hier gaan wij dan weer mee aan de slag, om de website precies zo te maken als dat jij hem hebben wil. Als jij tevreden bent, gaan we live met jouw eigen domeinnaam. Hierdoor krijg je meer klanten en meer omzet. Wil jij weten wat de kosten hiervan zijn? Lees dan verder!

Wil je ons een professionele website laten maken?

Als ondernemer heb je niet zomaar een website. Je bedrijfswebsite dient een doel: bijvoorbeeld meer klanten vinden, je huidige klanten informeren of gewoon simpelweg meer omzet halen. En dat doel wil je graag halen. Kies daarom voor kwaliteit. Helpt je huidige website jou om je ondernemersdoelen te halen? Of kan het beter (als je heel eerlijk bent)? Je kunt ook een complete, professionele website laten maken!

Professionele website laten maken kosten

Professionele website laten maken kosten

Bij Nowweb werken wij met een vast bedrag per maand. Bij ons kan je voor een pakket kiezen dat jou aanspreekt. Elk pakket heeft andere kosten. De meest gekozen optie, voor 25 euro per maand, geeft jou een complete professionele website. Als jij een webshop hebt, betaal je 50 euro per maand voor onze hulp. Wij vragen verder geen extra kosten en je abonnement is maandelijks opzegbaar. Laat ons lekker het werk doen!  Wil je ons jouw professionele website laten maken? Dan kun je zelf lekker achterover leunen, terwijl wij voor je aan de slag gaan! Want als ondernemer ben je al druk genoeg. En heb je helemaal geen tijd (en waarschijnlijk ook geen zin) om zelf aan je website te gaan zitten prutsen. Laat ons ’t gewoon doen, zodat jij tijd hebt om te doen waar je goed in bent. Ben jij geïnteresseerd? Vraag dan onze demo-website aan.